Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Plač aj vulgarizmy: Lídrovi Olympicu zomrel brat... Náhla smrť kvôli Covidu!

Petr Janda Zobraziť galériu (7)
Petr Janda (Zdroj: Instagram PJ)

PRAHA - Spevák Petr Janda smúti. Jeho o rok starší brat Jiří podľahol koronavírusu. Rocker sa nehanbí priznať, že ho zaliali slzy. Zároveň si však neodpustil ani drsný vulgarizmus na adresu tých, ktorí Covid-19 zľahčujú.

Ešte v lete spolu oslavovali. Petr Janda dovŕšil 78 rokov a na párty na jeho záhrade nechýbal ani o rok starší brat Jiří. 

Plač aj vulgarizmy: Lídrovi
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Prrofimedia)

Potom sa však situácia s koronavírusom dramaticky zhoršila a nakazil sa aj spevákov brat, ktorý bol rizikový nielen z hľadiska veku. Pred 10 rokmi mu z nevysvetlených príčin prestali fungovať nohy a skončil na invalidnom vozíku. V roku 2012 zas prekonal mŕtvicu. Janda svojmu súrodencovi zabezpečil starostlivosť v domove len kilometer od svojho bydliska a neustále s ním bol v kontakte, každý piatok mali svoje chlapské posedenie. 

To sa však už nikdy nezopakuje. Jiří totiž chorobe podľahol. „Zomrel mi brat na covid a ja plačem. Keď som mu volal naposledy, nemohol ani hovoriť. Nechajte si už, ku*va, tie blbé kecy o chrípočke,” povedal Blesku hudobník s apelovaním na tých, ktorí koronavírus zľahčujú. 

Samotný spevák predtým netajil, že má z choroby obavy, a tak dodržiaval nariadenia, poctivo nosil rúško a takmer nikam nechodil. 

Plač aj vulgarizmy: Lídrovi
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook PJ)

Viac o téme: Petr Janda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu