Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Petr Janda obeťou prívalových dažďov: Vytopilo ho!

Petr Janda Zobraziť galériu (9)
Petr Janda (Zdroj: Instagram P.J.)

JESTŘABÍ – Nielen na Slovensku, ale aj u našich susedov, bratov Čechov, sa objavili poriadne búrky. Po období sucha a minime zrážok si to teraz počasie nahrádza a z toho majú mnohí hlavu v smútku. Rovnako ako Petr Janda (78), ktorému prívalové dažde zasiahli majetok.

Mnohí záhradkári a pestovatelia sa potešili, keď meteorológovia ohlásili dažde. Nik však nečakal, že udrú v takej sile. Česká republika si užila vody až-až a mnohé rieky sa pričinením dažďov poriadne rozvodnili a vyliali sa zo svojich korýt alebo voda jednoducho vytopila mnohé pivnice. A tomu sa nevyhla ani česká rocková legenda Petr Janda.

Galéria: Petr Janda
Podľa informácií portálu blesk.cz dažde narušili jeho plány. Mal totiž po boku Antonína Panenku absolvovať VIP tenis cup na zámku Berchtold, no kvôli nečakanej situácii v jeho penzióne v Bielych Karpatoch musel odísť. Jeho nehnuteľnosť totiž vytopilo. „Je to škoda. Trénoval som intenzívne, až sa mi z hlavy kúrilo, pretože tento turnaj patrí k mojím obľúbeným, ale s Tondom Panenkom sme stihli len zápasy v skupine. Potom som musel rýchlo odísť do nášho penziónu, pretože prietrž mračien tam napáchala škody a bolo potrebné zasiahnuť,“ vyjadril sa spevák pre český web.

Spevákovi Petrovi Jandovi vytopilo penzión. Musel kvôli tomu odísť z tenisového turnaja.
Zobraziť galériu (9)
Spevákovi Petrovi Jandovi vytopilo penzión. Musel kvôli tomu odísť z tenisového turnaja.  (Zdroj: Facebook)

Škoda, ktorú voda napáchala, je pre rockera a jeho manželku iste nevyčísliteľná. Koniec koncov penzión si doslova vypiplali. Nehnuteľnosť zdedili v príšernom stave. Napokon sa rozhodli ju prerobiť a otvoriť si penzión. Napriek tomu, čo sa udialo, myšlienky Jandu patrili aj turnaju, ktorý musel opustiť. „Nabudúce, dúfam, sa nič podobné nestane a budem na kurtoch bojovať až do úplného konca,“ vyjadril sa líder kapely Olympic.

Penzión v Jestřabí zatopili prívalové dažde.
Zobraziť galériu (9)
Penzión v Jestřabí zatopili prívalové dažde.  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Petr Janda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu