Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

MEGA pokuta za afterpárty SuperStar: Porušili nariadenie vlády... Preboha, 3 milióny?!

Afterpárty po SuperFinále SuperStar zrejme niekoho vyjde poriadne draho. Zobraziť galériu (5)
Afterpárty po SuperFinále SuperStar zrejme niekoho vyjde poriadne draho. (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Včera sme na Topkách písali, že za afterpárty po finále speváckej šou SuperStar môže niekomu na stole pristáť poriadne mastná pokuta. Približne 60 ľudí sa totiž zišlo v bare a nerešpektovalo nariadenia českej vlády. V stredu sme ešte informovali, že pokuta môže byť niekoľko tisíc českých korún. Dnes je však jasné, že to pokojne môžu byť až 3 milióny!

Partiu superstaristov natrel svedok, ktorý ich videl zabávať sa na vlastné oči. „Videl som tam asi 60 ľudí, ako žúrujú v krčme, ktorá bola otvorená celú noc. Sedeli pred ňou na záhradke aj chodili dovnútra, kde posedávali pri bare,“ opísal situáciu. „Zvláštne tiež bolo, že keď sa postupne trúsili z taxíkov, tak rúško si vzal tak 1 z desiatich,“ prezradil. To však bol ten najmenší problém - všetci totiž pred natáčaním museli povinne podstúpiť test na koronavírus.

Barbora Piešová sa stala víťazkou aktuálneho ročníka speváckej šou SuperStar.
Zobraziť galériu (5)
Barbora Piešová sa stala víťazkou aktuálneho ročníka speváckej šou SuperStar.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Oveľa väčším priestupkom bolo, že oslavovali v bare, ktorý by podľa nariadení českej vlády a ministerstva zdravotníctva mal byť otvorený len od 6:00 do 23:00 hod. No a preukázateľne bol v plnej prevádzke podstatne dlhšie. Superstaristi totiž oslavovali do neskorých ranných hodín. Výnimku z tohto nariadenia majú iba zamestnanecké jedálne - ktosi si tak vyrobil obrovský problém. 


Superstaristi žúrovali do bieleho rána: Ignorovali nariadenie vlády... Sankcie!


Vecou sa totiž začali zaoberať kompetentné úrady. A hoci sme ešte včera informovali, že sankcie za takýto priestupok sa môžu pohybovať v rádoch stoviek až tisícok korún, dnes je už jasné, že vinník bude musieť siahnuť oveľa hlbšie do vrecka. Denník Blesk totiž oslovil priamo hovorkyňu českého ministerstva zdravotníctva a tá veci uviedla na pravú mieru.

Tento zakázaný žúr môže najviac bolieť práve prevádzkovateľa krčmy, v ktorej sa všetko konalo. „Podľa zákona o ochrane verejného zdravia mu hrozí maximálna pokuta tri milióny korún. Práve on musí zaistiť, aby nebolo otvorené po 23. hodine. Postih hosťom hrozí len vtedy, keď nechcú opustiť priestor v požadovanom čase, to potom rieši polícia,“ vyjadrila sa Gabriela Štěpanyová.

Po SuperFinále SuperStar sa konala afterpárty v jednom z pražských podnikov. Teraz môže zakázaný žúr stáť prevádzkovateľa poriadne mastný balík peňazí.
Zobraziť galériu (5)
Po SuperFinále SuperStar sa konala afterpárty v jednom z pražských podnikov. Teraz môže zakázaný žúr stáť prevádzkovateľa poriadne mastný balík peňazí.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: SuperStar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu