Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácka tanečnica spadla zo schodov: Zlomenina a... komplikácie s malou dcérkou

Markizácka tanečnica spadla zo schodov Zobraziť galériu (4)
Markizácka tanečnica spadla zo schodov (Zdroj: Instagram K.J.)

BRATISLAVA - Fúú, tak toto mohlo skončiť katastrofou. Katku Jakeš (predtým známu ako Štumfovú) začala verejnosť evidovať vďaka markizáckej šou Let's Dance. Atraktívna blondínka si tam odkrútila rovno niekoľko sérií, medzitým sa venovala profesionálnemu tancovaniu a trénovaniu, no aktuálne ju zamestnávajú najmä materské povinnosti. Človek si ale len ťažko môže predstaviť, ako sa musia takíto profesionáli cítiť, keď si zrania nohu.

Katka ale mala šťastie v nešťastí. „Spadla som zo schodov. Šmykla som sa. Ale, ako mi na Instagrame napísalo mnoho mamičiek, stalo sa to aj im, takže to nie je nič nezvyčajné,” povedala pre Topky blondínka s tým, že celú vec berie v rámci možností s úsmevom a ľutovať sa nebude, keďže to mohlo dopadnúť omnoho horšie. „Zlomila som si palec, takže chvalabohu, že nič komplikovanejšie,” vysvetlila nám sympatická ex-tanečnica. 

Galéria: Katarína Jakeš Štumpfová
Zaujímalo nás aj to, ako prebiehal zásah lekárov a či kvôli prísnym opatreniam pre koronavírus musela čakať o čosi dlhšie. „Vôbec, všetko prebiehalo, ako malo, nebol vôbec žiadny problém,” povedala nám Katka, ktorá sa po úraze kvôli dcérke Izabelke musela presunúť do domu svojich rodičov. 

Katka spadla zo schodov a zlomila si palec na nohe.
Zobraziť galériu (4)
Katka spadla zo schodov a zlomila si palec na nohe.  (Zdroj: Insagram K.Š.)

Markizácka tanečnica spadla zo
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Insagram K.Š.)

Starostlivosť a typické "behačky" okolo malého dieťatka sú totiž so zranením predsa len o čo komlikovanejšie. „Je to trošku náročnejšie, ale nič, čo by sa nedalo zvládnuť. Pomáha mi aj rodina a Izabelka je naozaj dobručká, takže sa to dá,” ubezpečila nás usmievavá tanečnica, ktorej v domácnosti rodičov aspoň opadla starosť chodiť po schodoch. Katke, samozrejme, želáme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Katarína Jakeš Štumpfová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu