Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Záchranná akcia herečky Šebovej: Vyhodené novorodeniatko pod oknami? Zalarmovala políciu!

Zuzana Šebová zalarmovala políciu. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Šebová zalarmovala políciu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Slovenská herečka Zuzana Šebová (38) je milujúcou mamou malého Rudka. Preto, keď počula obrovský plač pod oknami svojho bytu, okamžite zalarmovala políciu. Myslela si, že tam niekto odhodil novorodeniatko!

Bohužiaľ, stále sa nájdu ženy, ktoré sa z nejakého dôvodu vzdajú svojho dieťaťa. Niekto to urobí oficiálnou cestou a bábätko dá na adopciu, niekto ho dá do hniezda záchrany... No stávajú sa aj také prípady, keď mamy svoje novorodeniatko len tak opustia. No a presne toto si myslela aj Zuzana Šebová, že sa stalo len kúsok od jej bytu. 

V noci počula obrovský plač pod oknami, a tak v najlepšej vôli zalarmovala políciu. „Počúvaj, ja som raz volala normálne políciu, že máme novorodeňa pod oknom v noci, že nech ho prídu zobrať, že ho tam niekto odhodil. Mne sa nechcelo veriť, že... No ale to sa niekedy neuveriteľne podobá,“ prezradila Šebová v jojkárskej relácii Inkognito.

No v skutočnosti to bola, našťastie, len mačka. Práve mačky totiž dokážu vydávať kvílenie podobné bábätku. A najmä, keď sa pária. 

Zuzana Šebová si myslela, že jej pod oknami plače novorodeniatko.
Zobraziť galériu (6)
Zuzana Šebová si myslela, že jej pod oknami plače novorodeniatko.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Zuzana ŠebováInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu