Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dvojník Mareka Majeského v Inkognite: Kolegovia si z neho uťahovali... 100 eur by sa hodilo?!

Hádačom hosť pripomínal ich kolegu. Zobraziť galériu (6)
Hádačom hosť pripomínal ich kolegu. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Obľúbené jojkárske Inkognito aj v čase prísnych opatrení stále pokračuje vo výrobe nových častí a ich vysielaní. Samozrejme, všetko podlieha prísnym pravidlám. Publikum chýba, hádači, moderátor i hostia majú rúška. A práve jedného hosťa si vďaka zakrytým ústam i nosu nejeden divák môže pomýliť s Marekom Majeským. Na toho sa podobal aj Michalovi Hudákovi.

V dnešnom Inkognite sa diváci opäť môžu tešiť na dávku humoru a spoločne s hádačmi môžu tipovať povolania tajných hostí. Jeden z nich, Rasťo, však štvorici humoristov hneď od začiatku pripomínal ich kolegu z hereckej brandže. Pod rúškom nebolo vidieť ústa ani nos a viditeľné ostali len oči. Pravdou je, že sympatický brunet sa skutočne podobal na ostrieľaného herca.

Hádačov prekvapil výzor hosťa. Rasťo im totiž pripomínal Mareka Majeského.
Zobraziť galériu (6)
Hádačov prekvapil výzor hosťa. Rasťo im totiž pripomínal Mareka Majeského.  (Zdroj: TV JOJ)

Nebola by to štvorica zabávačov, keby si z tejto podoby nerobila žarty. A začal hneď hudobník. „Vynikajúci príchod, samozrejme dobré usadenie, super, vlasy v poriadku,“ reagoval Marián Čekovský. Vlado Voštinár sa opýtal hosťa, či je všetko v pohode a môžu začať hádať. Michalovi Hudákovi to však nedalo a namiesto nástrelovej otázky podotkol niečo iné.

„Rasťo, keď má rúško, vyzerá ako Marek Majeský,“ vyjadril sa herec a Zuzana Šebová si „kopla“ do kolegov, ktorí sú momentálne bez práce. „Možno to aj je. Veď herci teraz nemajú robotu,“ povedala brunetka. „Aha, tak chodia hrať účinkujúcich s profesiami do Inkognita,“ žartoval ďalej ostrieľaný Hudák. Veľmi promptne sa k tomuto vtipkovaniu na adresu Mareka Majeského pridal aj Vlado Voštinár: „Zrazu aj 100 eur by bolo dobrých.“

Napokon moderátora doplnila ešte Zuzka Šebová humorom sebe vlastným, akoby bola v rovnakej situácii bez práce, ako mnohí. „A to mne Šoko ešte sľúbil svojich 20,“ žartovala. Ak aj Marek túto časť uvidí, určite to vezme s humorom a rezervou. Bavili sa totiž všetci, aj hosť, ktorého povolanie budú hádať. Pripomína aj vám Rasťo známeho herca?

Hádači v Inkognite si uťahovali z kolegu.
Zobraziť galériu (6)
Hádači v Inkognite si uťahovali z kolegu.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Michal HudákZuzana ŠebováMarek MajeskýInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu