Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Obrovská radosť aktéra šou Svadba na prvý pohľad: Bábätko na ceste!

Svadba na prvý pohľad Zobraziť galériu (4)
Svadba na prvý pohľad (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA – Šou Svadba na prvý pohľad už síce skončila, no stále má na Slovensku svojich fanúšikov, ktorí by prijali aj ďalšie pokračovanie alebo len sledujú životy účastníkov. Jediným mužom zo štvorice odborníkov na vzťahy bol Dávid Hanc. Práve on sa teraz pochválil radostnou novinou.

Televízia Markíza sa pustila do náročného projektu Svadba na prvý pohľad, no získala si tým svojich priaznivcov, ktorí týždeň čo týždeň sledovali osudy párov. Tie sa pred oltárom videli vôbec prvý raz v živote. To však nie je prípad odborníka na vzťahy, ktorý priložil ruku k tomu, aby spojili dokonalé páry. Dávid Hanc je už nejaký ten piatok šťastne ženatý a má synčeka Viktora.

Teraz sa pochválil radostnou novinou, že sa z neho stane dvojnásobný otec. „Spomínaš si, ako som hovoril, že po skončení karantény tu bude buď veľa detí, alebo rozvodov? S mojou krásnou ženou Aničkou sme sa rozhodli, že budeme patriť do tej prvej skupiny a náš Viktor dostane súrodenca! Byť otcom je moja najdôležitejšia životná rola a neskutočne si ju užívam. Môj recept na skvelý život je preto veľmi jednoduchý – vstávaj šťastný a zaspávaj vďačný,“ napísal Dávid na sociálnej sieti. Srdečne blahoželáme.

Vzťahový odborník sa pochválil radostnou novinou. Z Dávida Hanca bude dvojnásobný otec.
Zobraziť galériu (4)
Vzťahový odborník sa pochválil radostnou novinou. Z Dávida Hanca bude dvojnásobný otec.  (Zdroj: Instagram D.H.)

Viac o téme: Svadba na prvý pohľad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu