Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ľubo z markizáckej Svadby konečne prehovoril: Júlia sa mu nepáčila ani na prvý pohľad!

Ľubo z markizáckej Svadby konečne prehovoril! Zobraziť galériu (4)
Ľubo z markizáckej Svadby konečne prehovoril! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Fúú, tak tieto slová ju poriadne zabolia! Keď dali odborníci z markizáckej Svadby na prvý pohľad dokopy Júliu a Ľuba, diváci boli nadšení. Vyzeralo to tak, že párik sa k sebe naozaj hodí a z ich stretnutia môže vyrásť pravá láska. Dvojica však išla od seba aj napriek tomu, že si vo finále chceli dať šancu. Podľa najnovších vyjadrení Ľuba ale nešlo len o osobnostné rozdiely. Jeho televízna manželka sa mu vraj nepáčila ani fyzicky!

Tieto vyjadrenia najnovšie športovec poskytol webu markiza.sk  a vôbec si nedával servítku pred ústa.  „Úprimne, chvíľku som sa na odborníkov hneval, lebo moju ideálnu manželku som si predstavoval inak. Jedna z rád odborníkov bola, že nemám súdiť hneď podľa výzoru, čiže vedeli, že fyzicky Júlia nebola môj typ,” povedal Ľubo, čo prekvapí nejedného fanúšika šou, keďže sa zdalo, že s výzorom svojej nastávajúcej bol úplne spokojný. 

Galéria: Svadba na prvý pohľad - Júlia a Ľubo
I napriek tomu chcel dať temperamentnej blondínke šancu. „Keď som ju však uvidel prvýkrát v bielych šatách, povedal som si, že jej dám šancu, pokúsim sa ju spoznať po osobnostnej stránke a uvidíme, kam to bude smerovať. Doteraz som zakladal svoje vzťahy iba na fyzickej príťažlivosti, tak som si povedal, že je čas na zmenu. Z nejakého dôvodu nás veda spojila, tak som to akceptoval,” dodal Ľubo.

Júlia Ľubovi nesedela povahou, nepáčil sa mu ani jej vzhľad.
Zobraziť galériu (4)
Júlia Ľubovi nesedela povahou, nepáčil sa mu ani jej vzhľad.  (Zdroj: Instagram J.N.)

Potom vyvrátil aj Júliine tvrdenia, že si k sebe možno časom ešte nájdu cestu. Nad svojou televíznou partnerkou, zdá sa, absolútne zlomil palicu. „Zásadný problém bol v tom, že sme mali úplne iné záujmy a nesadli sme si ani povahovo. Už nie sme ani v kontakte a žijeme si každý svoj život,” vysvetlil a prezradil, že aktuálne partnerku nemá, jeho srdce je však otvorené pre dámu, ktorá je športovo založená a bude s ním zdieľať podobné záujmy. 

Viac o téme: Svadba na prvý pohľadJúlia a Ľubo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu