Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Český spevák je na pokraji psychického zrútenia: Vyhráža sa fanúšikom... TÝMTO!

Marek Ztracený psychický nátlak nezvláda. Zobraziť galériu (4)
Marek Ztracený psychický nátlak nezvláda. (Zdroj: Instagram M.Z.)

PRAHA - Domáca karanténa, ktorá na Slovensku i v Česku platí už niekoľko týždňov, je pre mnohých ľudí obrovskou výzvou. Nedostatočný kontakt s priateľmi, rodinou, či náhodnými okoloidúcimi sa tvrdo podpisuje aj na spevákovi Markovi Ztracenom (35).

Len koncom marca sa spevák spolu s jeho snúbenicou Marcelou a ich synom vrátili zo slnečnej dovolenky na Mauríciu a podrobili sa dvojtýždňovej dobrovoľnej karanténe. Tá sa však kvôli pretrvávajúcej pandémii vírusu COVID-19 natiahla a v Česku naďalej platia prísne obmedzenia pohybu. Doma zostáva aj Ztracený, no karanténa si už vyberá svoju daň a spevák má obavy o svoje psychické zdravie.

Galéria: Marek Ztracený

„Som 'držiak' a viem, kde sú teraz v živote priority, ale dnes to na mňa totálne doľahlo!! Chýba mi bežný život. Chýba mi sociálny kontakt, kamaráti, kapela, chýba mi podanie ruky, objatie, zoznamovanie sa s novými ľuďmi, posedenie pri káve, debaty s pohárikom v ruke, koncerty, zahrať si len tak pre radosť na gitare s partiou známych... a chýbate mi vy!” vylial si srdce hudobník, ktorý bol zvyknutý na vypredané koncerty a tisícky fanúšikov.

Spevák Marek Ztracený sa vyžaloval na sociálnej sieti.
Zobraziť galériu (4)
Spevák Marek Ztracený sa vyžaloval na sociálnej sieti.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

Dnes sú, žiaľ, preňho hlavným komunikačným kanálom hlavne sociálne siete a i keď práve tu môže bezpečne udržiavať kontakt so zvyškom sveta, cíti, že samota sa na ňom tvrdo podpisuje. „Držím hubu a krok - zdravie je samozrejme prednejšie, ale ak to takto pôjde ďalej, pôjde čoskoro aj o moje psychické zdravie!” zveril sa so svojimi obavami.

Počas domácej karantény sa Marek Ztracený venuje nielen hudbe, ale dobieha aj zabudnuté resty.
Zobraziť galériu (4)
Počas domácej karantény sa Marek Ztracený venuje nielen hudbe, ale dobieha aj zabudnuté resty.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

A kým ostatné známe tváre hrdo prezentujú, ako sa doma v rámci možností zabávajú, pečú chlieb, či cvičia, Marek túži len po jednom: „Všetci sme na tom rovnako a nechcem vyzerať, že plačem, len som si chcel trochu posmútiť nahlas a povedať, že keď sa to zlepší, tak sa ma milí kamaráti a fanúšikovia nezbavíte,” vyhráža sa autor mnohých hitov. Nemožno sa mu však čudovať, veď rovnako ako on po návrate k normálnemu životu túžia milióny ľudí.

Ešte v marci si Marek Ztracený užíval dovolenku so snúbenicou a synom.
Zobraziť galériu (4)
Ešte v marci si Marek Ztracený užíval dovolenku so snúbenicou a synom.  (Zdroj: Instagram M.Z.)

Viac o téme: KaranténaKoronavírusMarek Ztracený
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu