Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Popálená česká blogerka po ohnivom pekle: FOTO Prvýkrát ukázala tvár bez mejkapu!

Známa Česka prvýkrát ukázala svoju popálenú tvár bez mejkapu Zobraziť galériu (4)
Známa Česka prvýkrát ukázala svoju popálenú tvár bez mejkapu (Zdroj: Instagram T.T.)

PRAHA - V roku 2018 prežila známa Češka najhoršiu dovolenku vo svojom živote. Oddych v Turecku sa v priebehu sekundy zmenil na horor a s jeho následkami sa musí vyrovnávať dodnes. Reč je o Týnuš Třeničkovej, ktorá si z exotiky namiesto zážitkov priniesla rozsiahle popáleniny.

Kráska, ktorá sa dovtedy živila najmä svojou tvárou, navštívila vychýrenú reštauráciu, známu aj svojimi ohnivými šou. Tá sa však vymkla spod kontroly, keď barman do plameňov pridal neznámu látku. Kombinácia následne spôsobila explóziu a Týnuš patrila k hŕstke nešťastníkov, ktorí sa zrazu doslova ocitli v ohni. 

Galéria: Týnuš Třešničková

Týnuš Třešničková má na rukách aj tvári stále viditeľné jazvy po ťažkých popáleninách.
Zobraziť galériu (4)
Týnuš Třešničková má na rukách aj tvári stále viditeľné jazvy po ťažkých popáleninách.  (Zdroj: Instagram T.T.)

Plamene zasiahli až 35% jej tela vrátane tváre, rúk, krku a hrudníka. Po incidente nasledovali série niekoľkých rekonštrukčných zákrokov a liečebných procesov. Tie dali blogerku v rámci možností do poriadku tak, že sa časom dokázala ukázať aj na verejnosti. Doteraz však jazvy po ťažkých popáleninách skrývala pod mejkapom a oblečením. 

Najhoršie následky už po viac ako roku, našťastie, viditeľné nie sú. A  zrejme aj to bude dôvodom, prečo sa kráska prvýkrát odhodlala k ráznemu kroku. Svojim fanúšikom prvýkrát ukázala tvár bez nánosov líčidiel. Nejaké tie jazvičky po ohnivom pekle síce na jej pokožke badateľné sú, no aj napriek tomu vyzerá táto brunetka výborne a zoširoka sa usmieva. Zdá sa, že čas zahojil nielen rany na tele, ale aj tie na duši, no a najpodstatnejšie je to, že sa mladá dievčina dokázala uzdraviť.

Viac o téme: Týnuš Třešničková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu