Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Popálená známa Češka (24) zverejnila SEXI fotku v bikinách: Tie komentáre... Zvalila sa na ňu vlna kritiky!

Týnuš Třešničková si pred takmer dvomi rokmi prešla peklom v istanbulskej reštaurácii. Zobraziť galériu (9)
Týnuš Třešničková si pred takmer dvomi rokmi prešla peklom v istanbulskej reštaurácii. (Zdroj: Instagram T.T./youtube)

PRAHA - Slovenská verejnosť začala českú blogerku Týnuš Třešničkovú (24) vnímať kvôli hrozivej nehode, ktorá sa jej na jeseň 2018 stala v tureckom Istanbule. Z bolestivých zranení sa jej podarilo dostať, no dodnes jej telo zdobia veľké jazvy. Brunetka sa však s nimi zmierila a dnes ich hrdo ukazuje. Najnovšie zverejnila fotku v úsporných bikinách a... Nahrnula sa na ňu vlna kritiky!

Týnuš Třešničková sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala pred takmer dvomi rokmi, keď si v celosvetovo známej istanbulskej reštaurácii prešla peklom. Pri ohňovej šou na ňu vyprskla horľavina a spôsobila mladej Češke popáleniny na veľkej časti tela.


HOROR známej Češky v Turecku: S popálenou tvárou skončila na JIS-ke...Vysúdi milióny!


Istý čas sa brunetka snažila svoje jazvy schovávať a po ich zahojení chodila na verejnosti v rolákoch či s dlhými rukávmi... Tomu je však už koniec. Týnuš odhodila zábrany a začala byť na svoje rany, ktoré jej doživotne budú pripomínať bolesť, hrdá. „Milujem byť unikátna, milujem byť iná, milujem moje jazvy,“ napísala k fotke v ľahkom tielku Třešničková. 

Nový pohľad na seba samu dal brunetke odvahu sa na Instagrame ukázať aj v sexi bikinách. Vrchný diel plaviek si pritom vytiahla trošku vyššie a v duchu aktuálnych trendov nechala trčať spodnú časť pŕs. Akú vlnu kritiky tým spustí, však rozhodne nečakala. 


Česká youtuberka popálená v Turecku: Ukázala fotku tesne po nehode... Z toho pohľadu mrazí!


„Ja nechápem, že po tom, čo sa ti stalo, nemáš stále nastavené žiadne priority. To hľadáš spôsoby, ako zaujať?! Ja to proste fakt nechápem,“ napísala jedna z komentujúcich. „Kedysi som ťa sledovala kvôli líčeniu, teraz mám pocit, že chceš zaujať hlavne vzhľadom a nič moc tu nového, nedrahého nepreferuješ. Asi zmena, či čo,“ napísala iná a pridala sa ďalšia: „No tak teraz si ma len utvrdila v tom, že ti úplne šibe.“ 

Samotná Týnuš sa k týmto nelichotivým komentárom vyjadrila a uviedla, ako to vníma ona. „Naučilo ma to (nehoda, pozn. red.) milovať svoje telo ešte stokrát viac! Mladá nebudem stále, takže nevidím dôvod, prečo raz za čas nepridať sexi ženskú fotku. A zaujať som dokázala celý minulý rok aj v rolákoch, takže...“ napísala blogerka. Aký je váš názor?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So if I can’t go to tropical island this year, I made myself one at home Bikini: @leshadi

Príspevok, ktorý zdieľa Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Viac o téme: Týnuš Třešničková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu