Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Aktuálna Miss Slovensko odhodila mejkap: Schválne, spoznali by ste ju?

Frederike Kurtulíkovej sebavedomie nechýba. Zobraziť galériu (4)
Frederike Kurtulíkovej sebavedomie nechýba. (Zdroj: Instagram F.K.)

VIEDEŇ - Život v karanténe odpustil ženám aspoň jednu z ich každodenných úloh. Počas pobytu doma nemusí väčšina z nich riešiť dokonalý zovňajšok a mejkap. Najnovšie sa úplne bez líčidiel ukázala aj úradujúca Miss Slovensko Frederika Kurtulíková (25).

Dnešná doba kladie čoraz väčší dôraz na bezchybnosť. Práve za touto vidinou sa ženú mnohé krásky a okrem hodín strávených pred zrkadlom niektoré neváhajú ani zveriť sa do rúk plastických chirurgov, aby sa tak čo najviac priblížili k vysnívanej dokonalosti. To však nie je prípad Frederiky Kurtulíkovej.

Galéria: Frederika Kurtulíková

Úradujúca misska patrí na všetkých spoločenských udalostiach k tým najkrajším ženám a dokonalú vizáž má takpovediac v náplni práce. V čase, keď väčšina z nás trávi domácu karanténu medzi štyrmi stenami, si však ani ona so skrášľovaním starosti nerobí. Na svojom Instagrame najnovšie zverejnila fotografie, na ktorých sa ukázala tak, ako ju zvyčajne vída len jej priateľ.

Frederika Kurtulíková je vždy dokonale upravená.
Zobraziť galériu (4)
Frederika Kurtulíková je vždy dokonale upravená.  (Zdroj: Instagram F.K.)

„Dnes si vieme mejkapom doslova zmeniť črty tváre, spraviť zo seba bábiku,” napísala Frederika k záberom bez jedinej štipky líčidiel a priznala, že aj bez nich sa cíti krásna. Misska sa netají tým, že je zástankyňou prirodzenosti a svojimi fotografiami sa snaží inšpirovať aj ostatné ženy. Čo poviete, spoznali by ste ju na ulici?

Takto vyzerá Frederika Kurtulíková bez mejkapu.
Zobraziť galériu (4)
Takto vyzerá Frederika Kurtulíková bez mejkapu.  (Zdroj: Instagram F.K.)

Viac o téme: MejkapFrederika Kurtulíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu