Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Herečka z Oteckov v šoku: Obrovský krik zo záhrady... Zľakli sa všetci, aj pes!

Monika Hilmerová zažila počas Veľkej noci poriadny šok. Zobraziť galériu (4)
Monika Hilmerová zažila počas Veľkej noci poriadny šok. (Zdroj: Foto: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Tohtoročná Veľká noc je trochu iná, ako tie predchádzajúce. Výrazne ju totiž ovplyvnil koronavírus, ktorý aktuálne zúri vo svete. Chlapi a chlapci tak môžu vyšibať a obliať nanajvíš ženy u seba doma. Svoj prídel dostala aj herečka Monika Hilmerová (45)... Z toho, čo si na ňu manžel pripravil, zostala pekne v šoku. Zľakli sa všetci, aj pes!

Dodnes si mnohé rodiny ctia tradície a chlapi po celom Slovensku oblievajú a šibú ženy zo svojho okolia, aby boli krásne a zdravé celý rok. Nič nenechal na náhodu ani tanečník Jaro Bekr, ktorý si pre svoju manželku, Moniku Hilmerovú, prichystal naozaj špeciálne prekvapenie. 

Galéria: Monika Hilmerová

Najprv ju síce len jemne pofŕkal vodou, no potom to schytala v plnej paráde. Z ich záhrady sa odrazu ozval obrovský krik a zľakol sa úplne každý. Herečka, jej dcéra Zara, syn Leo. Dokonca aj ich pes odskočil v strachu z toho, čo sa deje. Zo strechy sa totiž odrazu lial prúd vody.

„Pár minút predtým som si v duchu vravela, že musím Jarovi dohovoriť, nech nabudúce s Leom vymyslí dačo zábavnejšie, než len také symbolické pofŕkanie vodou, čo spravili ráno... A vzápätí som schytala toto. Keďže nás ľúbi a je starostlivý, našťastie dal teplú vodu,“ napísala Monika k videu. A vyjadril sa aj samotný aktér.

„Ráno sme s Leom Moniku a Zarku vyšibali. A Monika tak trochu sklamane, že ‚a voda nič?‘ Tak sme ich tak trochu pofŕkali vodou z pohára. Moniku to moc neuspokojilo, ale tvárili sme sa, že to je všetko... To som už mal pripravený rebrík a vedro už bolo na streche, keďže som si privstal o trochu skôr... Potom už stačilo iba vystreliť z domu prvý, nespadnúť z rebríka pri tom šprinte hore a čakať, kým vyjdú,“ opísal Bekr.

Viac o téme: Jaro BekrMonika Hilmerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu