Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

KORONAVÍRUS Markizácka hviezda sa hlási z Talianska, slová plne hrôzy: Plač nad telami v kamiónoch... Bolo to ako facka!

Markizácka hviezda sa hlási z Talianska, slová plne hrôzy! Zobraziť galériu (4)
Markizácka hviezda sa hlási z Talianska, slová plne hrôzy!

RÍM - Koronavírus neprestáva útočiť a Taliansko aktuálne prežíva snáď najhoršiu situáciu, akú kedy muselo riešiť. Nákaze už podľahlo viac ako 6000 ľudí, pozitívne prípady neustále pribúdajú a ich počet denne narastá v tisíckach. V európskom ohnisku žije aj Antónia Lišková, hviezda markizáckeho seriálu Milenky, ktorá aktuálne podala hrozivé svedectvo priamo z Ríma.

Antónia sa prvýkrát ozvala ešte 11. marca, kedy Slovákom poslala silný odkaz, aby dodržiavali opatrenia a situáciu nepodceňovali, aby sa našej krajine vyhol taliansky scenár. Opisovala vtedy situáciu, ktorá jej pripomínala vojnový stav- Najnovšie sa herečka ozvala opäť.

Galéria: Takto jednoducho si vyrobíte rúško!
Z aktuálnych informácií opisujúcich posledné dni v Taliansku doslova mrazí, z jej slov ide až hrôza. „Dá sa povedať, že situácia je desivá. Máme už vojakov na cestách, lebo ľudia nedokážu rešpektovať to, čo im je povedané a je to strašné. Lebo to znamená, že stačí jeden a hneď je 50 nakazených,” vyjadrila sa Antónia v rozhovore s Evou Babitzovou a dodala, že lekári situáciu už nezvládajú, nestíhajú, padajú na ústa a v krajine je 30% nakazených zdravotníkov. 

Antónia Líšková opisuje situáciu v Taliansku.
Zobraziť galériu (4)
Antónia Líšková opisuje situáciu v Taliansku.  (Zdroj: instagram.com/antonia_liskova_official)

Najťažšie to vraj prežívala v momente, keď telá obetí koronavírusu začali prevážať v kamiónoch, išlo o prvý moment, kedy sa zosypala a neudržala plač „Lebo už ich nemali ako ani kedy spaľovať. To bola taká facka. Človek sa to snaží zvládať, ale vždy to nejde,” povedala úprimne Antónia, ktorá s rodinou na Slovensku udržuje kontakt aspoň vďaka sociálnym sieťam, keďže domov na Slovensko sa vrátiť nemôže.

Viac o téme: TalianskoKoronavírusAntónia Lišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu