Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Sexi herečka z markizáckych Mileniek: Ukázala 16-ročnú dcéru… Mladšia verzia slávnej mamy!

Antónia Lišková je mamou už 15-ročnej dcérky. Zobraziť galériu (5)
Antónia Lišková je mamou už 15-ročnej dcérky. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Antónia Lišková (44) sa do povedomia slovenskej verejnosti dostala vďaka markizáckemu seriálu Milenky. Viac ako u nás je však známa v Taliansku, kde žije a podarilo sa jej tam aj preraziť. O jej súkromnom živote sa tak veľa nevie. O to väčším prekvapením je vždy, keď plavovláska upozorní na to, že má veľkú dcéru. Má už 16 a... Pozrite, je to mladšia verzia slávnej mamy!

Antónia Lišková žila na Slovensku do svojich 17-tich. Potom odcestovala do Talianska a natrvalo sa tam usadila. Najprv pracovala ako čašníčka, neskôr ako modelka, až sa z nej stala úspešná herečka. Slovenskí diváci ju mali možnosť spoznať v roku 2018 na obrazovkách televízie Markíza, kde hviezdila v seriáli Milenky. 

Galéria: Antónia Lišková

O jej súkromnom živote sa však toho veľa nevie. V roku 2010 sa vydala za plastického chirurga Luca Ferrareseho, ktorému ešte v roku 2005 porodila dcéru Lilian. Tá 23. apríla oslávila už svoje 16. narodeniny. A pri tejto príležitosti sa blondínka pochválila fotkami svojho „malého dievčatka“, ktoré však už viac ako dieťa pripomína mladú ženu. 

„Ok, dnes máš 16 a ja tomu stále neverím. Chcem ti len povedať len jednu vec, moja láska, si ten najštedrejší, najcitlivejší, najtvrdohlavejší, ironický, pažravý, argumentačný a jedinečný človek, akého poznám. Si môj príklad, môj sprievodca, moja sila, si jednoducho moje VŠETKO. Všetko najlepšie, môj život,“ napísala blahoželanie hrdá mama. A pozrite, Lilian akoby svojej slávnej mame z oka vypadla!

Viac o téme: MilenkyAntónia Lišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu