Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kuchynský masaker hviezdy Oteckov: Varenie sa vymklo spod kontroly, skončil v rukách lekárov!

Oliver Oswald Zobraziť galériu (4)
Oliver Oswald (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Herectvo mu ide zrejme oveľa lepšie ako kulinárske umenie. Reč je o hercovi Oliverovi Oswaldovi (19), ktorý už nejaký ten piatok žiari ako hviezda seriálu Oteckovia. V stredu večer sme sa s týmto mladým talentom stretli na markizáckej párty, kde sa postaral o nečakané prekvapenie - prišiel s obviazanou rukou.

Galéria: Veľká FOTOgaléria zo SuperStar párty

Odkedy mladý herec vošiel do podniku v centre Bratislavy, bolo evidentné, že všetko nie je v poriadku. Na jeho ruke totiž vyslovene svietil biely obväz, ktorý naznačoval, že Oliver prišiel k nejakému úrazu. Zaujímalo nás, čo sa mu vlastne stalo. „Nie je mi súdené byť v kuchyni, pretože, po x rokoch som sa rozhodol, že idem urobiť večeru. Strúhal som zemiaky a odfaklil som si z prsta. Nie je to nič extra, ale...“ vysvetlil nám, keď sme sa pýtali na jeho zranenie. 

Kuchynský masaker hviezdy Oteckov: Varenie sa vymklo spod kontroly, skončil v rukách lekárov!

Obväz cez celú dlaň však nasvedčoval, že nešlo iba o klasické porezanie sa. Oliver to aj napriek tomu bral s nadhľadom. „Nie je to nič hrozné, ale to krvácanie sa nedalo zastaviť úplne jednoducho. Mne sa tieto veci dejú akoby stále, že nonstop. A všetko s rukami. Ruky zlomené prvýkrát, ruky zlomené druhýkrát, teraz toto... Ja neviem. Niekto mi asi naznačuje, že si mám dávať pozor na svoje ruky,“ povedal s úsmevom mladý herec. 

V rozhovore nám porozprával aj to, pre koho večeru chystal, či si už našiel ideálnu partnerku a aké ženy ho dokážu zaujať. Ak vás zaujíma, čo všetko nám táto markizácka hviezda prezradila, pozrite si náš videorozhovor vyššie. 

Viac o téme: Oliver Oswald
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu