Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Polícia pátra po deťoch Very Wisterovej: Posledný rozhovor... Poskytla nám ho len deň pred ich zmiznutím!

Vera Wisterová Zobraziť galériu (6)
Vera Wisterová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka Vera Wisterová (42) momentálne prežíva veľmi ťažké chvíle. Jej deti Theodora Stevena Hulsha (5) a Harlowa Paxa Hulsha (8) aktuálne hľadá Polícia Slovenskej republiky. Chlapci totiž zmizli vo štvrtok v poobedných hodinách a len večer predtým sa ich mama ešte radovala na módnej prehliadke a nám poskytla rozhovor. Prišlo aj na tému jej synčekov.

V piatok okolo obeda sa objavila na facebookovej stránke slovenskej polície výzva o pátraní po dvoch chlapcoch. Ako vyšlo najavo, ide o synčekovej moderátorky Very Wisterovej Theodora a Harlowa, ktorých má so svojím ešte stále manželom, Izraelčanom Jeremym Hulshom.


MIMORIADNE Polícia pátra po chlapcoch Very Wisterovej: FOTO Naposledy ich videli v Auparku


„Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 8-ročnom Harlowovi Paxovi Hulshovi a 5-ročnom Theodoreovi Stevenovi Hulshovi, obaja bytom Osuského ulica, Bratislava,” znela výzva mužov zákona na sociálnej sieti. Neradostnú správu potvrdila pre topky.sk aj sama ryšavka. „Žiaľ, môžem vám potvrdiť informáciu o mojich nezvestných synoch. Včera ich otec zobral a odvtedy neviem, kde sú,” priznala.

Vera Wisterová má vo veciach jasno: TOTO si nemôžem dovoliť!
Deti mali byť podľa rozhodnutia súdu vo štvrtok so svojím otcom a práve v tom čase zmizli. Veru, ktorá prežíva naozaj ťažké chvíle, sme pritom ešte večer pred ich zmiznutím stretli na módnej prehliadke Marcela Holubca W. vo veľmi dobrej nálade a sršala pozitívnou energiou. Poskytla nám rozhovor, v ktorom spomínala aj svoje deti. „Jeden je prváčik a druhý je ešte škôlkar,” povedala nám Wisterová.

Po synčekoch Very Wisterovej Harlowovi Paxovi a Theodorovi Stevenovi je vyhlásené pátranie.
Zobraziť galériu (6)
Po synčekoch Very Wisterovej Harlowovi Paxovi a Theodorovi Stevenovi je vyhlásené pátranie.  (Zdroj: FB/Polícia SR)

Starší Harlow Pax začal navštevovať základnú školu a pre moderátorku a jej deti je to teda poriadna zmena v živote. „Je to zemetrasenie, ja som si to nepamätala, že by pre mňa to bolo také nejaké, že by sa mi zatriasol vesmír a zem pod nohami, ale možno že pre mojich rodičov. Zrazu je to naozaj iný režim, iný systém, ranné vstávanie, domáce úlohy, nahnať ich večer do postele. Mení sa ten život absolútne, kompletne,“ opísala nám ich fungovanie Vera.

Nateraz je však všetko inak. Netreba ale strácať nádej. Snáď sa chlapci moderátorky čo najskôr vrátia k svojej mame, aby mala na tvári opäť taký úsmev, ako počas rozhovoru pre topky.sk.

Vera Wisterová prežíva najťažšie chvíle. Hoci je matkou dvoch rozkošných chlapčekov, netuší, kde sú. Naposledy ich mal so sebou jej ešte stále manžel.
Zobraziť galériu (6)
Vera Wisterová prežíva najťažšie chvíle. Hoci je matkou dvoch rozkošných chlapčekov, netuší, kde sú. Naposledy ich mal so sebou jej ešte stále manžel.  (Zdroj: Instagram.com/verawister)

Viac o téme: Vera Wisterová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu