Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

MIMORIADNE Polícia pátra po chlapcoch Very Wisterovej: FOTO Naposledy ich videli v Auparku

Polícia vyhlásila mimoriadne pátranie. Zobraziť galériu (7)
Polícia vyhlásila mimoriadne pátranie. (Zdroj: Facebook, Topky)

BRATISLAVA - Ďalšie trápenie slovenskej moderátorky! Polícia vyhlásila mimoriadne pátranie po dvoch súrodencoch, 5-ročnom Theodoreovi Stevenovi Hulshovi a 8-ročnom Harlowovi Paxovi Hulshovi. Ide o deti Very Wisterovej, ktoré má s Izraelčanom Jeremym Hulshom. Pre Topky to potvrdila samotná moderátorka.

Polícia na sociálnej sieti informovala o mimoriadnom pátraní po dvoch chlapcoch. Ide o deti moderátorky Very Wisterovej, ktoré má s Izraelčanom Jeremym Hulshom. "Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 8-ročnom Harlowovi Paxovi Hulshovi a 5-ročnom Theodoreovi Stevenovi Hulshovi, obaja bytom Osuského ulica, Bratislava," napísali v príspevku policajti.

Rozvádzajúca sa Wisterová po boku nového chlapa: Prehovorila o ďalšom dieťati!

Chlapci boli naposledy so svojím otcom v bratislavskom nákupnom centre v Petržalke. Podľa našich informácií má Jeremy vypnutý mobil. Je možné, že je s deťmi už za hranicami Slovenska. "Žiaľ, môžem vám potvrdiť informáciu o mojich nezvestných synoch. Včera ich otec zobral a odvtedy neviem, kde sú," povedala pre Topky Wisterová.

Vera Wisterová a jej  manžel Izraelčan Jeremy.
Zobraziť galériu (7)
Vera Wisterová a jej manžel Izraelčan Jeremy.
​ 

Chlapcov naposledy videli dňa 24.10.2019 v čase okolo 16:30 h v obchodnom centre na Einsteinovej ulici v Bratislave. Miesto ich súčasného pohybu a pobytu je neznáme. Popis nezvestného Theodore Steven Hulsh: 120 cm vysoký, váha cca 20 kg, oči modrej farby, vlasy svetlohnedej farby kučeravé. Popis oblečenia: má oblečené tričko modrej farby pásikavé s dlhým rukávom, tmavo modré tepláky, tenisky s vyobrazením Pokémona žltej farby na boku. 

Polícia pátra po deťoch
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Popis nezvestného Harlow Pax Hulsh: 142 cm vysoký, váha cca 30 kg, oči hnedej farby, vlasy hnedej farby cca 4 cm dlhé, rovné, po bokoch vyholená hlava Popis oblečenia: má oblečené tričko modrej farby s dlhým rukávom s nápisom na hrudi „GAP“, zelené maskáčové tepláky, tenisky s vyobrazením Pokémona žltej farby na boku. 

"Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestných osôb, nám oznámte na známom číslo polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne na facebookovej stránke Polícia SR – Bratislavský kraj formou súkromnej správy," napísala polícia na sociálnej sieti.

Hádky o deti

Vera Wisterová sa za Izraelčana Hulsha vydala v roku 2010. Spoznali sa však dva roky predtým, počas krátkej dovolenky v rodnej krajine Jeremyho. Bolo to po rozchode s lídrom kapely IMT Smile Ivanom Táslerom. Dvojica spolu žila istý čas v Izraeli, narodili sa im dvaja chlapci. Naoko idylické manželstvo však skrachovalo už po šiestich rokoch.Červenovláska sa vrátila na Slovensko a nasledovala ťahanica o deti.

Súd napokon rozhodol, že Jeremy môže deti vídať v utorky a štvrtky a každý druhý víkend na tri hodiny. Prítomná ale musela byť Vera alebo niekto, koho sama vyberie.  Aj napriek tomu, že po boku. Slovensky už stojí nový partner, rozvod sa ešte neuskutočnil. Problémom bude pravdepodobne aj fakt, že pár svoj vzťah spečatil pri židovskom obrade.

Viac o téme: PátranieChlapciPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu