Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Veľké zmeny v Talente: Dianu Mórovú nahradí TÁTO hviezdna Češka!

Diana Mórová bude v niekoľkých epizódach Talentu chýbať. Zobraziť galériu (6)
Diana Mórová bude v niekoľkých epizódach Talentu chýbať. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA / PRAHA - Toto by nečakal asi nikto. Po niekoľkých sériách šou Česko Slovensko má talent sa na porotcovskej stoličke neobjaví populárna slovenská herečka Diana Mórová (49). Namiesto nej bude o osudoch súťažiacich rozhodovať kolegyňa z Česka.

Tou bude ostrieľaná herecká diva Jiřina Bohdalová (88). Informáciu priniesol český portál Aha! Pre Bohdalovú to bude vôbec prvýkrát, čo si vyskúša porotcovanie v súťaži tohto formátu. Na projekt ju prekvapivo nezlákali tvorcovia šou, ale ďalší z tímu porotcov, Jakub Prachař, ktorý bol v minulosti spájaný práve s Dianou Mórovou a ich údajný románik poriadne otriasol jeho manželstvom s českou modelkou Agátou Hanychovou. Dvojica však, zdá sa, krízu ustála.

Veľké zmeny v Talente:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Zmena v talentovej šou ale nebude definitívna. V prípade Bohdalovej pôjde len o dočasný záskok. „Diana Mórová totiž mala nejaké neodkladné povinnosti inde a na dva natáčacie dni skrátka nemohla. Bohdalová nakoniec súhlasila, že bude taký hviezdny záskok," prezradil zdroj z televízie. Česká filmová stálica už dokonca potrebné diely natočila a štafetu vracia naspäť ostrieľanej porotkyni.

Veľké zmeny v Talente:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV JOJ)

Novú sériu šou Česko Slovensko má talent by mala televízia zaradiť do vysielania niekedy na jeseň. Na to, akú odozvu bude mať hviezdny záskok, si tak budeme musieť ešte počkať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu