Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Je toto normálne? Slovenský youtuber (22) si zobral mamu svojho kamaráta (75): "Nečakané" rozhodnutie mesiac po svadbe!

Slovenský youtuber (22) si zobral mamu svojho kamaráta (75) Zobraziť galériu (4)
Slovenský youtuber (22) si zobral mamu svojho kamaráta (75) (Zdroj: Instagram D.D.)

BRATISLAVA - Ufff, tak toto je už naozaj prisilná káva! Väčšina youtuberov sa predháňa v tom, ktorý z nich vyvedie kontroverznejšiu šialenosť. A to všetko len preto, aby im na konte stúpol počet sledovateľov a neprestali svojich fanúšikov baviť. To, čo niektorí dokazujú, však už naozaj prekračuje všetky hranice. A presne to je aj prípad Davida Dobríka (22)....

Ten zašiel tak ďaleko, že sa rozhodol oženiť s mamou svojho kamaráta Jasona Nasha, ktorá je od neho staršia o viac ako päťdesiat rokov. Keďže spomínaný priateľ je youtuber rovnako ako David, s celou situáciou zrejme nemal ani najmenší problém. Práve naopak. On i jeho mama Lorraine sa dočkali obrovskej pozornosti.

Dobrík dokonca zašiel tak ďaleko, že zverejnil aj fotografie zo zásnub či dokonca svadobné video z obradu v Las Vegas. Každý žart však má svoj koniec a rovnako dopadol aj tento vzťah. Dvojica, ktorú delí niekoľko desaťročí, sa po mesiaci „šokujúco“ rozvádza. „So zlomeným srdcom oznamujem, že sa Lorraine a ja rozchádzame. Prajem jej len to najlepšie. Možno sme sa trochu poponáhľali, ale to sa stáva, keď sa dvaja mladí ľudia zamilujú,“ uviedol David na svojom Instagrame. Celý krach „vzťahu“ okomentoval poriadne ironicky.

David Dobrík sa so svojou manželkou rozvádza.
Zobraziť galériu (4)
David Dobrík sa so svojou manželkou rozvádza.  (Zdroj: Instagram D.D.)

„Snažili sme sa, aby to fungovalo. Niekedy tomu druhému nestačíte, aj keď robíte čokoľvek. Lorraine je mojím svetlom, mojou múzou a istotou. Naučila ma nielen, ako milovať druhého, ale ako milovať samého seba. Budeme sa naďalej milovať a podporovať ako priatelia. A spoločne vychovávať naše deti. Prosím, rešpektujte v týchto časoch naše súkromie,“ uzavrel youtuber svoje mesačné manželstvo.

Viac o téme: David Dobrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu