Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tajný ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Hviezdny herec je single... Jeho ex má už nového!

Ďalší známy pár je minulosťou. Zobraziť galériu (7)
Ďalší známy pár je minulosťou.

BRATISLAVA - Je veľké šťastie, ak človek stretne svoju osudovú lásku hneď na prvýkrát. No ide skôr o výnimku... Svoju chýbajúcu polovičku bude musieť ďalej hľadať aj hviezda Divadla Nová scéna Patrik Vyskočil (27). Vzťah s krásnou blondínkou (22) mu totiž stroskotal... Tanečnica má dokonca už aj nového!

Patrik Vyskočil sa pred rokmi dostal do povedomia slovenskej verejnosti nielen ako talentovaný muzikálový herec, ale aj ako muž, ktorý opantal hlavu kolegyni Mirke Partlovej. Tá pritom mala v tom období partnera - speváka Petra Cmorika. Vzťah hereckej dvojice však dlho nevydržal a dnes má plavovláska už šťastnú rodinku. A zdalo sa, že svoje šťastie našiel aj Patrik. 

Galéria: Patrik Vyskočil

V septembri 2018 sme totiž na Topkách písali o jeho vzťahu s krásnou tanečnicou Radkou Petrovou. Dvojica sa zoznámila pri skúšaní muzikálu Rasputin a na jeho premiére spolu doslova žiarila. No zdá sa, že rozprávke je koniec. Dostali sa k nám totiž správy, že herec a blondínka už dlhší čas netvoria pár.


Nová frajerka slovenského herca: Po Partlovej má túto blondínku... Pozrite!


Disponujeme dokonca informáciou, že od seba mali byť už v lete minulého roka. No Vyskočil sa ešte koncom novembra k Radke bez problémov vyjadroval a netváril sa, že by už neboli partnermi... Isté však je, že v týchto chvíľach už spolu rozhodne nie sú. Mladá Češka sa totiž na sociálnej sieti Instagram netají tým, že v jej živote je nový muž. 

Herec Patrik Vyskočil a tanečnica Radka Petrová už viac netvoria pár.
Zobraziť galériu (7)
Herec Patrik Vyskočil a tanečnica Radka Petrová už viac netvoria pár.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Aktuálne zverejnila záber z bratislavskej ZOO, kde sa vedie za ruku s potetovaným mladíkom, ktorý rozhodne nepripomína známeho herca. Ako sa nám napokon podarilo zistiť, ide o istého Róberta P., ktorý dokonca s umením nemá absolútne nič spoločné. Pracuje totiž vo veľkej medzinárodnej firme. 

Oslovili sme preto v tejto súvislosti aj samotného Patrika, nech nám informáciu o rozchode potvrdí a prezradí, ako dlho už nie sú spolu. No telefón nám nezdvihol a na našu správu doposiaľ neodpísal. 

Tanečnica Radka sa na Instagrame už pýši fotkami s iným mužom.
Zobraziť galériu (7)
Tanečnica Radka sa na Instagrame už pýši fotkami s iným mužom.  (Zdroj: Instagram P.V.)

Viac o téme: Patrik Vyskočil
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu