Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezda jojkárskeho Nového života sa vydala: ÁNO tesne pred pôrodom!

Romana Dang Van sa krátko pred pôrodom vydala. Zobraziť galériu (6)
Romana Dang Van sa krátko pred pôrodom vydala. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Začiatkom roka sme na Topkách informovali, že herečka z jojkárskeho seriálu Nový život Romana Dang Van je tehotná. No a v týchto chvíľach má exotická kráska ďalšiu krásnu novinku. S partnerom Braňom Polákom si totiž krátko pred pôrodom povedali svoje áno!

Herečka z bratislavského Divadla Nová scéna bola so svojim partnerom Braňom Polákom zasnúbená už nejaký ten rok. Do svadby sa však nehrnuli. Dôvodom bol zrejme aj fakt, že Romana chcela veľkú svadbu. „Však sa vydávam len raz, takže by som to chcela poriadne osláviť. Vo Vietname, odkiaľ pochádza môj otec, majú na svadbe obvykle aj dvetisíc ľudí, a to je jedna z tých menších,“ prezradila pred časom herečka. 


Slovenská herečka sa bude vydávať: Preboha, na svadbe 2000 ľudí?!


No v konečnom dôsledku bol jej veľký deň skôr podľa predstáv jej polovičky. Práve on bol totiž ten, ktorý chcel skôr menšiu svadbu. No a vzhľadom na aktuálne opatrenia, ich deň D iný ani nemohol byť. Hviezda seriálu Nový život sa dnes na svojom profile na Instagrame pochválila, že krátko pred narodením prvého dieťatka sa stala vydatou pani. 


Hviezda jojkárskeho Nového života je v tom: Exotická kráska bude mamou!


„Navždy,“ napísala tmavovláska k fotke prvého bozku novomanželov. Na fotke vidno obrúčky, aj to, že išlo zrejme len o civilný sobáš. Romana a jej manžel Braňo na Instagrame oznámili aj to, že sa čoskoro stanú rodičmi. Začiatkom roka zverejnili fotku spred vianočného stromčeka, malou detskou ponožkou v ruke. Novomanželom gratulujeme!

Viac o téme: Romana Dang VanNový život
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu