Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

To je ale TRÚBA: Slovákovej prekvapenie pre milenca skončilo totálnym TRAPASOM!

Nela Slováková zažila trapas na letisku! Zobraziť galériu (13)
Nela Slováková zažila trapas na letisku! (Zdroj: Instagram N.S.)

PRAHA – Nela Slováková (28), hviezda reality šou Hotel Paradise, si užíva zamilované chvíle s hokejistom Lukášom Kozákom (26). Najnovšie ho chcela prekvapiť výletom na Sicíliu, o ktorej jej drahý sníval. Dopadlo to však riadnym trapasom!

Nie vždy sa podarí všetko tak, ako máme naplánované. Svoje o tom vie aj krásna blondínka, ktorá pripravila prekvapenie pre svojho priateľa. Objednala hotel, letenky a všetko potrebné a mohli letieť. Alebo aj nemohli. Na letisku totiž Nela zistila, že lietadlo na Sicíliu im letelo deň predtým.

Nela zistila, že lietadlo im letelo deň dozadu.
Zobraziť galériu (13)
Nela zistila, že lietadlo im letelo deň dozadu.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Kráska o tom informovala na sociálnej sieti Instagram. Ako sa jej podarilo pomýliť sa o celý jeden deň, je záhadou, stať sa to však môže každému. Na zaľúbený párik sa ale usmialo šťastie a predsa len na lietadlo nasadli.

Cesta, ktorá im mala trvať dve hodiny sa pretiahla na sedem a vysolila za ňu ďalšie nemalé peniaze. Sympaťáčka si však z toho ťažkú hlavu nerobí, svojím trapasom sa „pochválila“ na Instastories a vidno, že to celé berie s rezervou.

Ťažkú hlavu si zo svojho kiksu vôbec nerobí.
Zobraziť galériu (13)
Ťažkú hlavu si zo svojho kiksu vôbec nerobí.  (Zdroj: Instagram N.S.)

No tým jej smola neskončila! Napriek tomu, že sa obaja konečne dostali do cieľovej destinácie a všetko už mohlo byť tip-top, čakalo ich na mieste dovolenky nemilé prekvapenie. Ich kufre totiž skončili o tisíc kilometrov ďalej. „Snáď ste si nemysleli, že to bude tak jednoduché?! Mohli nám nedoletieť kufre?!“ napísala Nela na webe.

„Ja v príručnej batožine kabelky a topánky, (tie som odmietla dať do kufra), na sebe jedny nohavičky, tepláky, cigarety v taške, proteinovú čokoládu. Lukáš ovocný likér, tričko, tenisky a ponožky. Sorry, kufre máte v Ríme, vole,“ zverila sa fanúšikom Slováková. Tá sa s Lukášom bude  musieť na nejaký čas uspokojiť len s tým, čo si zbalili do príručnej batožiny. V prípade Nely sú to teda kabelky a topánky.

Viac o téme: Nela SlovákováLukáš Kozák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu