Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rýchly spád Kalisovej novej lásky: Už je z nej pani Pašeková!

Miriam Kalisová a Dušan Pašek Zobraziť galériu (6)
Miriam Kalisová a Dušan Pašek

- Tento článok vás pred rokom zaujal najviac - BRATISLAVA - Tak tí sa s tým teda nepárajú! Sú to takmer tri mesiace, odkedy Miriam Kalisová (32) priznala, že Martina Šmahela (34) v jej živote nahradil nový muž. A hoci sa dvojica rozviedla len koncom júna, zdá sa, že moderátorka do toho so svojím aktuálnym partnerom Dušanom Pašekom (32) praštila naplno!

Sympatická blondínka sa totiž už evidentne pohráva s myšlienkou, že by opäť mohla zmeniť priezvisko. Dôkazom je foto, ktorú počas víkendu zverejnila na sociálnej sieti. Na nej pózuje spolu s Dušanom, s ktorým evidentne fandia futbalovému Realu Madrid.

Na sebe mali totiž dresy tohto slávneho mužstva, ktoré sú zozadu popísané priezviskami. Ak by ste však na tom moderátorkinom očakávali meno Kalisová, ste na omyle. Na chrbáte jej totiž svieti priezvisko Pašeková.

Vyzerá to teda tak, že blondínka sa plánovaniu spoločnej budúcnosti s niekdajším hokejistom absolútne nebráni a za zmienku stojí i to, že Dušan svoju polovičku označuje ako svoju ženušku. Žeby sme sa teda v blízkom období dočkali ďalšej prominentnej svadby?

Miriam a Dušan tvoria veˇmi pekný pár a už teraz sa nebránia ani spoločnému priezvisku.
Zobraziť galériu (6)
Miriam a Dušan tvoria veˇmi pekný pár a už teraz sa nebránia ani spoločnému priezvisku.  (Zdroj: Instagram MK)

Viac o téme: Dušan PašekMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu