Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Veľké prekvapenie na obrazovkách Markízy: Šmahela a Kalisovú vyšachovala speváčka!

Miriam Kalisová a Martin Šmahel. Zobraziť galériu (7)
Miriam Kalisová a Martin Šmahel.

BRATISLAVA - Len pred pár dňami sa na verejnosť dostala prekvapivá správa o tom, že Miriam Kalisová (32) a Martin Šmahel (35) na obrazovkách Markízy končia. Šou O 10 rokov mladší už ďalej uvádzať nebudú. Kto ich nahradí, doposiaľ nebolo známe. Aktuálne však televízia zverejnila meno nového moderátora - je ňou speváčka Mária Čírová (29).

Ostrieľaná slovenská moderátorka Miriam Kalisová a jej exmanžel Martin Šmahel pred pár dňami dostali v Markíze košom. Nie je to tak dávno, čo bola dvojica tvárou šou o premenách O 10 rokov mladší. Vedenie v Záhorskej Bystrici sa však rozhodlo, že druhú sériu projektu už moderovať nebudú. „Koncept relácie sa v ďalšej sezóne mierne zmení a počíta s iným moderátorským nastavením,“ vyjadril sa šéf PR a marketingu televízie Michal Borec. 


Známi markizáci dostali stopku: Vyhadzov z televízie!


Doposiaľ nebolo známe, kto dvojicu v šou pred kamerami nahradí. Markíza však aktuálne oznámila, že novou moderátorkou relácie O 10 rokov mladší sa stane speváčka Mária Čírová. „Je to pre mňa výzva, ale vždy som takto brala všetko, čo mi prišlo do života. Poslúchla som svoj vnútorný hlas a dnes tu stojím a veľmi sa teším na všetkých, s ktorými budem diskutovať, riešiť životy a meniť ľudí,“ povedala hudobníčka. 

„Pre ženu je naozaj podstatné cítiť sa krásna, ako jej to dokáže zvýšiť sebavedomia a dokáže žiariť, a to je pre mňa podstatné, aby ľudia žiarili, a to krásne, čo majú vo vnútri, dostali von, každý má svoj unikát a ten sa budem snažiť z nich dostať von,“ dodala Čírová. Pre tú moderovanie nie je žiadna novinka. V roku 2010 uvádzala na markizáckej Dome magazín L.O.V.E. Tak, nechajme sa prekvapiť, ako jej to pôjde po siedmich rokoch. 

Viac o téme: Martin ŠmahelMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu