Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Táto Češka dobyla svet: Aha, ako vyzerá hore bez!

Karolína Kurková Zobraziť galériu (10)
Karolína Kurková (Zdroj: TASR)

PRAHA - Sú české a slovenské mená, ktoré rezonujú aj v zahraničí. Jedným z nich je Karolína Kurková, ktorá dobyla svet modelingu. V týchto dňoch slávi 20 rokov v tejto brandži.

Karolína Kurková sa narodila 28. februára 1984 v Pardubiciach. Ako 15-ročná sa dostala k modelingu, chvíľu pôsobila v Česku, potom odletela do Milána a podpísala zmluvu so značkou Prada. V 17-ich sa odsťahovala do New Yorku. Stala sa jednou z najmladších tvárí na titulke časopisu Vogue. Neskôr sa jej podarilo stať anjelikom Victoria‛s Secret. 

zľava Češka Karolína Kurková, Američanka Tyra Banks, Nemka Heidi Klum, Brazílčanka Gisele Bündchen a  jej krajanka  Adriana Lima
Zobraziť galériu (10)
zľava Češka Karolína Kurková, Američanka Tyra Banks, Nemka Heidi Klum, Brazílčanka Gisele Bündchen a jej krajanka Adriana Lima  (Zdroj: TASR)

V týchto dňoch si Karolína na sociálnych sieťach pripomína 20. výročie svojho pôsobenia v modelingovej brandži. Fanúšikom ukazuje napríklad titulné stránky magazínov, na ktorých sa za tie roky objavila. Na niektorých pózovala aj bez podprsenky, ale hranice decentnosti úplne neprekročila. 

Táto Češka dobyla svet:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: GQ)

Táto Češka dobyla svet:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: GQ)

Existujú však aj zábery, na ktorých predsa len ukázala trochu viac. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karolina Kurkova (@karolinakurkova),

Kurková je vo svojom obore naozaj uznávaným menom a mnohí ju označujú za topmodelku. Pozná ju prakticky celý svet a zúčastňuje sa tých najprestížnejších spoločenských akcií. Nechýbala napríklad ani na párty po odovzdávaní Oscarov, ktorú tradične každý rok organizuje Vanity Fair. Pri tejto príležitosti sa v rámci príprav na slávnostný večer tiež ukázala „hore bez” – tentoraz ale bez mejkapu na tvári. 

Táto Češka dobyla svet:
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Instagram KK)

Karolína je vydatá a je dvojnásobnou mamou. 

Karolína Kurková s manželom Archiem
Zobraziť galériu (10)
Karolína Kurková s manželom Archiem  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Karolína Kurková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu