Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Cintorín pre zvieratá BORIEVKA v Bratislave je už rok v prevádzke

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: cintorin Borievka)

Bola to dlhá cesta, ale dnes je to realita a po dlhých 11 tich rokoch je konečne cintorín pre domácich miláčikov Borievka otvorený a v plnej prevádzke už skoro rok. Nebolo to naozaj jednoduché, však prvé zamyslenie nad realizáciou cintorína pre domácich miláčikov a prvý kontakt s úradmi bol v roku 2011.

Počas týchto dlhých rokov spoločnosť ICONA, s.r.o. spoločne s ambasádorom nášho cintorína s p. Eňou Vácvalovou , za čo jej patrí nesmierna vďaka, strávila množstvo času a energie preto, aby Bratislava mala dôstojné a pekné miesto na pochovávanie spoločenských zvierat. Sme veľmi radi, že nakoniec postupne vyrástol na našich pozemkoch s rozlohou 1,2 ha v mestskej časti Dúbravka v Bratislave cintorín pre zvieratá Borievka , ktorého otváracie hodiny sú v letných mesiacoch od 9:00 do 19:00 a v zimných mesiacoch od 9:00 do 17:00.

Našim zámerom je, aby toto pietne miesto bolo nielen miestom pre pochovávanie domácich miláčikov, ale aj verejným miestom, kde sa bude môcť každý návštevník poprechádzať , alebo odpočinúť v prírodnom areáli s parkovou úpravou.  Chceme , aby raz bola Bratislava na toto miesto hrdá.

Našim terajším aj budúcim klientom  na cintoríne Borievka poskytujeme nasledujúce služby :

prenájom hrobového miesta na pochovanie zvieratiek – na našom cintoríne prenajímame hrobové miesta podľa veľkosti uhynutého zvieratka, klient si vyberie veľkosť prenajatého miesta, s čím mu tiež vieme poradiť. Miesta na cintoríne sú sektorovo rozložené podľa veľkosti prenajatého miesta.

Cintorín pre zvieratá BORIEVKA
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: cintorin Borievka)

prenájom urnových miest -  pre klientov ktorí si dajú svojich miláčikov spopolniť, alebo ich už majú doma spopolnených v urne, poskytujeme prenájom miesta v urnovom háji Borievka, kde nájdu svoje miesto na dôstojný odpočinok v peknom prírodnom prostredí .

dovoz uhynutého zvieratka – našim klientom poskytujeme dovoz uhynutého zvieratka od veterinára, alebo z domu na náš cintorín v našom chladiarenskom aute , stačí zavolať a dohodnúť si miesto prevzatia uhynutého zvieratka a my ho dopravíme na náš cintorín, kde v mraziarenskom zariadení počká na vopred dohodnutý termín pohrebu.

pochovávanie za prítomnosti majiteľa uhynutého zvieratka s obradom – našim klientom umožňujeme aj dôstojnú rozlúčku s obradom , ktorá sa koná v altánku na našom cintoríne a následne je pochovanie zvieratka do prenajatého hrobového miesta.

údržba hrobových miest – pre klientov ktorí sú zaneprázdnení, alebo sa dlhodobo zdržujú mimo Bratislavy poskytujeme službu starostlivosti o prenajaté hrobové miesto.

k dispozícií je aj doplnkový sortiment pre skrášlenie prenajatého hrobového miesta – máme na predaj smútočné vence so zvieracou tematikou a drevené náhrobky

Cena za poskytnuté služby sa odvíja od hmotnosti uhynutého zvieratka, a tým vlastne tlecej doby uhynutého zvieratka. V priemer je cena za jedno hrobové miesto 50 eur za rok prenájmu, s tým že čím dlhšie má klient hrobové miesto prenajaté, tým je cena nižšia. Samozrejme prenajaté hrobové miesto je jeho , a je možné následne pochovať na tomto mieste aj ďalšie zvieratko.

Všetky bližšie informácie nájdete na našej webovej stránke www.cintorinborievka.sk , alebo na FB cintorínu Borievka.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu