Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vyvážený komplex enzýmov a vitamínov pre vaše telo

Ilustračné foto PR článok Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: unsplash.com)

ProfiZYM je vhodný pre všetky generácie ľudí, ktorí chcú zostať naďalej aktívnymi a vitálnymi. Napomáha totiž správnemu fungovaniu imunitného systému, tvorbe kolagénu, správnej funkcii kostí a podporuje tvorbu energie.

Stále je ťažké dbať na to, aby sme prijali v našej potrave dostatok vitamínov a enzýmov. Aj preto je dôležité siahnuť po pomoci, ktorá dodá nášmu telu to, čo sme možno len nevedomky zanedbali. Za únavou, ktorú môžeme pociťovať, je možno len nedostatok “céčka”. Mnohí z nás sa zas trápia so zlou tvorbou kolagénu alebo slabým imunitným systémom. Pomôcť môže ProfiZYM, výživový doplnok s vysokoúčinným komplexom ôsmych enzýmov neživočíšneho pôvodu a enzýmov Serrazimes®- I , vitamínu C, selénu a rutínu.

Pomáha odstrániť bolesť pri pohybe aj únavu

ProfiZYM pomáha riešiť problémy s únavou, vyčerpaním či bolestivým pohybom. Vitamín C prispieva k redukcii únavy a vyčerpania, k normálnej tvorbe kolagénu pre funkciu chrupaviek. Selén pomáha k správnemu fungovaniu štítnej žľazy, k správnej spermatogenéze, prispieva k normálnej funkcii imunitného systému a aj k ochrane pred oxidačným stresom.

Výživový doplnok
Zobraziť galériu (4)
Výživový doplnok  (Zdroj: Stada)

Enzýmy zohrávajú kľúčovú úlohu v našom organizme

Vo výživovom doplnku ProfiZYM nájdete aj osem dôležitých enzýmov. Nedostatok enzýmov v organizme môže mať za následky celý rad problémov. Hlavným zdrojom enzýmov je pre naše telo tepelne neupravená strava. A buďme k sebe úprimní, ako často jeme šaláty, ovocie či inú surovú, nevarenú stravu? Ak sa nám darí konzumovať potraviny s vysokým obsahom enzýmov, naše trávenie a telo fungujú lepšie. Pokiaľ však konzumujete prevažne varenú stravu, v ktorej sú enzýmy zničené vysokými teplotami, v tele nefunguje všetko tak, ako by malo. V tomto prípade by ste sa mali poobzerať po výživových doplnkoch, ktoré dokážu enzýmy v tele doplniť.

Jednoduché užívanie a navyše vhodné pre vegetariánov aj vegánov

ProfiZYM sa predáva vo forme kapsúl. Na dosiahnutie želaného účinku užívame len jednu kapsulu dvakrát denne. Len pri akútnych stavoch vyžadujúcich si intenzívnejší prístup užívajú dospelí dve kapsuly trikrát denne. Aj vďaka tomu je užívanie výživového doplnku jednoduché a príjemné. Navyše kapsuly neobsahujú žiadne živočíšne produkty a sú vhodné aj pre ľudí, ktorí majú histamínovú intoleranciu.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu