Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mladík vraj dostal znamenie zhora: O pár dní sa stalo niečo neuveriteľné

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MELBOURNE - Muž z predmestia Melbourne na vlastnej koži zažil, čo je to šťastie. V lotérii totiž vyhral takmer 890-tisíc austrálskych dolárov. Z peňažnej výhry chce vyplatiť všetky dlhy a finančne pomôcť svojim blízkym. Najviac sa teší z toho, že sa konečne zbaví hypotéky.

Neznámy chlapík z predmestia Lower Plenty minulú sobotu vyhral 889 834 dolárov (542 000 eur). Výhra prišla v tej pravej chvíli, pretože ako priznal, má za sebou mimoriadne ťažký rok. Vysvetlil, že nedávno stratil vreckový nožík po blízkom zosnulom, ktorý si nechal na pamiatku. V skutočnosti ho však položil na strechu svojho auta, čo zistil, až keď dorazil do cieľa. To ho prinútilo veriť, že niekto nad ním bdie a stráži ho. "Nie som veľkým fanúšikom myšlienky života po smrti a vesmíru, ale cítil som, akoby to bolo znamenie, že niekto na mňa dohliada," uviedol.

Slovensko má päť nových milionárov: Neuveríte, ktoré čísla padajú v lotériovej hre najčastejšie

O svojom šťastí povedal pár ľuďom a tí navrhli, aby skúsil lotériu. Po dlhšom hľadaní si konečne vybral jeden žreb a dúfal v najlepšie. "Som rád, že som sa zastavil práve v tej predajni, pretože to je tá, ktorá mi predala víťazné čísla," skonštatoval výherca, ktorý si myslí, že keby žreb kúpil inde, nemal by toľko šťastia.

Mladík vraj dostal znamenie
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Na los údajne úplne zabudol, spomenul si naň, až keď si ho všimol na prednom sedadle auta. Overil si teda  výherné čísla a keď zistil, že vyhral, takmer mu to vyrazilo dych. Muž teraz vďaka výhre môže splatiť svoje dlhy a tiež pomôcť rodine. Najviac zo všetkého sa teší z toho, že konečne môže splatiť hypotéku a žiť bezstarostnejšie. "Výhra nevyrieši všetky moje problémy, ale väčšinu z nich áno," dodal. 

Viac o téme: AustráliaJackpotVýhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu