Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vianočná tragédia, pri ktorej zomreli dvaja chlapci: Prehovorila mama jednej z obetí! Otec je vo vážnom stave

(Zdroj: Facebook/Polícia - Košický kraj)

RUDŇANY - Dopravná nehoda, ku ktorej došlo v nedeľu predpoludním pri obci Rudňany v okrese Spišská Nová Ves, si vyžiadala dve obete. Išlo o dvoch maloletých chlapcov. Šoféroval otec jedného z nich. Ten teraz bojuje v nemocnici o život. Za volantom pritom nemal čo robiť.

Mimoriadne tragický prvý sviatok vianočný zažili obyvatelia obce Rudňany v okrese Spišská Nová Ves. Vodič, ktorý nemal auto vôbec šoférovať, pretože mal zadržaný vodičský preukaz, zišiel z cesty a narazil do dreveného stĺpa s betónovou pätkou. Na mieste zomreli dve maloleté deti. 

Nešťastie v Rudňanoch na Spiši spôsobila séria zlyhaní. Deti neboli v sedačkách, ani pripútané a vodič šiel zrejme rýchlo. Informovala o tom televízia Markíza, pre ktorú prehovorila aj mama jedného z chlapcov. Druhou obeťou bol syn šoférovho brata.

archívne video

Nehoda vodiča ukrajinskej národnosti v Nitre sa posunula, vodič čelí obvineniu (Zdroj: Facebook/Polícia - Nitriansky kraj)

"Len čakám na svoju smrť. Čakám, kým zavrem oči a uvidím svojho syna. Alebo keď pôjdem spať, čakám, či sa mi ukáže vo sne. Môj synček, môj Martinek," povedala so zúfalým plačom. Susedia hovoria o 11-ročnom Martinovi ako o dobrom a peknom chlapcovi, ktorý bol vždy ochotný pomôcť. Odborník hovorí, že ak by boli deti v sedačkách, možno by prežili. 

Viac o téme: NehodaTragédiaSmrťAutonehodaRudňany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu