Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Vtipné momenty v politike: Zostrih toho najlepšieho, čo tento rok ponúkol, pripravte si popcorn!

O zábavu a aj dojatie bolo tento rok postarané viac než dosť.
O zábavu a aj dojatie bolo tento rok postarané viac než dosť. (Zdroj: Gettyimages.com, Topky, TASR/Jaroslav Novák, FB/Andrej Danko)

BRATISLAVA - Bol to poriadne tvrdý rok, no našťastie sa už končí a my veríme v pozitívnejšie zajtrajšky. Toto vyjadrujeme aj v kontexte stále prebiehajúcej pandémie, počas ktorej sa v roku 2021 však Slováci neprestali ani v politickom dianí úprimne smiať a aj samotní politici tak dokázali, že aj v napätých časoch si vedia zo seba vystreliť či "pobaviť" publikum na tlačových konferenciách alebo ho aj poriadne dojať. Pripravili sme pre vás zostrihy toho najvtipnejšieho v politickom dianí za uplynulých 12 mesiacov a veru, bolo sa na čo pozerať. Pohodlne sa usaďte a ak môžete, zoberte si k tomu aj popcorn.

Prvým fenoménom, ktorý sme si pri sumarizácii roka všimli je, že bývalý premiér a minister financií mal a stále má zvláštnu záľubu v používaní vzácnej formulky "mrzí ma to". Používal ju až tak neuveriteľne často, že sme z týchto momentov nemohli neurobiť koláž. Matoviča mrzelo množstvo vecí, či už neúspech ruského Sputnika, zrada koaličných partnerov či podľa jeho slov pretrvávajúce útoky niektorých médií. Tak si to pekne zhrňme.

VIDEO Zostrih Matovičovho "mrzí ma to":

Pre Matoviča bol rok 2021 skutočne ťažký: Zostrih všetkého, čo ho skutočne ... mrzelo (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Maarty, Vlado Anjel)

Hlášky, citáty, momenty

Okrem bývalého premiéra nás však na tlačových konferenciách často pobavili aj iní politickí predstavitelia, často aj tí, ktorí v parlamente ani sami nie sú. Internet a história si ich však navždy zapamätá. Kto by si nezaspomínal na veľké testovanie národa, vtipné prirovnania či nekonečne "prekročovania" hraníc o tom, ako sa "to nerobí, do psej matere"? :-)

VIDEO Vtipné momenty v politike #1:

Zaspomínajte si s nami na vtipné politické momenty tohto roka: Niektorým sa plietol jazyk, iní žartovali (Zdroj: Topky/Vlado Anjel, Maarty, Ján Zemiar, Facebook/Andrej Danko)

Na tlačových konferenciách bolo veselo

O zábavu sa postaral aj samotný konflikt s expredsedom vlády, v ktorom sa účastní nikto iný ako líder SaS Richard Sulík. Ten si po konci vládnej krízy v marci brúsil zuby na spoločnú večeru pri pizza piecke s Matovičom. Nekončil ani Pellegrini s vtipnými poznámkami pred začiatkom živých brífingov a dôležitá bola tiež úprava zovňajšku pred a aj po tom, ako sa zapli kamery. Veď sa pozrite sami. :-)

VIDEO Vtipné momenty v politike #2:

Vtipných politických momentov v roku 2021 nie je nikdy dosť: Z týchto tlačoviek pôjdete do kolien! (Zdroj: Topky/Ján Zermiar, Vlado Anjel, Maarty)

Viac o téme: ZostrihVideáSilvesterPolitikaVtipné momenty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu