Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Vážna nehoda so šokujúcim zistením: Účastníkom je aj známy VICEPRIMÁTOR!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

BANSKÁ BYSTRICA – Diaľnicu medzi Banskou Bystricou a Zvolenom dnes dopoludnia ochromila vážna dopravná nehoda. Zrážka viacerých áut skomplikovala dopravu. Polícia hlásila, že úsek je len ťažko prejazdný a z fotiek behal mráz po chrbte.

Ako upozornil portál noviny.sk, medzi zranenými je aj viceprimátor Rimavskej Soboty Ladislav Rigó. Ten musel byť prevezený do nemocnice. Do nemocnice mal rovnako tak putovať aj starší pár, ktorý sa nachádzal v inom vozidle.

To, že v jednom z vozidiel sa viezil viceprimátor Rimavskej Soboty pre Topky.sk potvrdilo aj mesto. "Pán Ing. Ladislav Rigó cestoval so svojim vlastným vozidlom na zasadnutie BBSK do Banskej Bystrice. Ráno sme dostali informáciu od účastníka nehody, že došlo k nehode, ktorej účastníkom bol aj pán viceprimátor, ktorý bol prevezený následne do nemocnice," uviedol prednosta MsÚ Štefan Szántó.

FOTO Vážna nehoda so
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

 Bližšie informácie o jeho zdravotnom nedostali. "Okamžite sme sa skontaktovali s jeho synom, ktorý je učiteľom na miestnej základnej škole, zabezpečili sme odtiahnutie rozbitého vozidla do Rimavskej Soboty a čakáme informáciu o jeho stave od rodinných príslušníkov, ktorí sú s ním v kontakte," dodal Szántó.

Banskobystrická krajská polícia krátko po nehode informovala, že cesta je v danom úseku veľmi ťažko prejazdná a na mieste zasahujú všetky záchranné zložky. Vodiči mali preto počítať so zdržaním a polícia im odporúčala použiť starú cestu Zvolen - Sliač - Banská Bystrica. Neskôr mala byť cesta uzavretá.

Zľava viceprimátor Rimavskej Soboty
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TASR - Branislav Caban)

Viac o téme: NehodaLadislav Rigó
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu