Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Andrej Danko hodnotí prvý rok Borisa Kollára: Drsné slová, toto predsedu NR SR zabolí

Boris Kollár a Andrej Danko
Boris Kollár a Andrej Danko (Zdroj: SITA/Alexandra Čunderlíková, TASR – Jakub Kotian)

BRATISLAVA - V sobotu uplynul presne rok odvtedy, čo bol Boris Kollár zvolený za predsedu Národnej rady SR. Jeho predchodca Andrej Danko sa pozrel na to, ako predseda strany Sme rodina zastáva svoj úrad a veru nenechal na ňom nitku suchú.

"Novinári sa ma pýtali, aby som zhodnotil jeho pôsobenie. Priznám sa, rok zbehol ako voda, ale Kollára sa žiaľ hodnotiť nedá, pretože vlastne za rok neurobil nič," začína svoje hodnotenie Danko. Pokračuje tým, že porovnáva Kollárovu prácu s tou svojou. "Ako šéf parlamentu sa stretol s mnohými svetovými politickými lídrami, zlepšil vzťahy Slovenska na Západ aj na Východ," spomína sa vo videu. 

Okrem toho pokračuje vo vymenovávaní vecí, ktoré realizoval v NR SR. "Sú to platy vojakov, učiteľov, pomoc športu, minimálne dôchodky, rekreačné poukazy a mnohé iné," podotýka Danko. Podľa neho je najlepším liekom čas a vraj to vďaka nemu už aj on celé vidí inak. Na záver zdôraznil, že pri hodnotení práce každého by sa mali posudzovať skutky, nie mediálne výstupy a prázdne reči. 

Dankova výzva Ficovi a Pellegrinimu: Zvolajte mimoriadnu schôdzu! Pre koalíciu to má byť skúška

Boris Kollár ostatné týždne spolu s kolegami z koalície rieši koaličnú krízu, v rámci ktorej strany SaS a Za ľudí požadujú výmenu na poste premiéra. Vyhlásil, že si nemyslí, že by prišla zmena v prípade, keby sa Sulík a Matovič vrátili do parlamentu

Kollár si nemyslí, že by prišla zmena v prípade, že by sa Sulík a Matovič vrátili do parlamentu (Zdroj: Facebook/Boris Kollár)

Viac o téme: Andrej DankoBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu