Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

KORONAVÍRUS Hlivák dodržiaval od času predpokladaného nakazenia opatrenia, tvrdí Vlček

Predseda Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) Miroslav Hlivák
Predseda Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) Miroslav Hlivák (Zdroj: TASR - Pavol Zachar)

BRATISLAVA - Predseda Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO) Miroslav Hlivák, ktorému v nedeľu (29. 3.) spolu s jeho manželkou potvrdili pozitívne testy na ochorenie COVID-19, dodržiaval od momentu predpokladaného nakazenia všetky bezpečnostné opatrenia a pohybu vonku medzi ľuďmi si nie je vedomý. Na sociálnej sieti o tom informoval starosta bratislavskej mestskej časti Vajnory Michal Vlček. S Hlivákom v pondelok telefonoval, keďže šéf ÚVO býva v tejto mestskej časti Bratislavy.

Starosta verejnosť informoval, že Hlivák je v domácej karanténe a liečbe. "Našťastie je priebeh ochorenia mierny," povedal Vlček s tým, že vo Vajnoroch k pondelku evidujú tri osoby pozitívne testované na ochorenie COVID-19, ktoré spôsobuje nový koronavírus.

Hlivák o svojej situácii informoval mailom všetkých zamestnancov ÚVO, rovnako aj predsedu vlády Igora Matoviča (OĽaNO) a ministra zdravotníctva Mareka Krajčího (OĽaNO). "Osoby, ktoré prišli v období do 12. marca s predsedom do kontaktu a do dnešného dňa sa im prejavili nejaké príznaky predmetného ochorenia, je v záujme ich vlastného zdravia, aby sa išli otestovať," informovala v nedeľu hovorkyňa ÚVO Janka Zvončeková.

Viac o téme: SlovenskoKoronavírusÚrad pre verejné obstarávanieMiroslav Hlivák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu