Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Parišková pred rozvodom: Má nového chlapa... A druhej svadbe sa nebráni!

Aneta verí, že sa na ňu ešte usmeje šťastie. Zobraziť galériu (4)
Aneta verí, že sa na ňu ešte usmeje šťastie.

BRATISLAVA – Dúfa v lepšiu budúcnosť! Aneta Parišková (37) si nedávno uvedomila, že aj ona má nárok na šťastie. Preto sa definitívne rozhodla pre rozvod s Davidom Dočekalom (33). Dôvodom je zrejme aj fakt, že by sa moderátorka rada opäť vydala.

Chce ukončiť nefungujúce manželstvo! Moderátorka Aneta Parišková pred pár dňami podala druhú žiadosť o rozvod s Davidom Dočekalom. Tentoraz to vraj chce dotiahnuť do konca. V tom prípade by však jej muž musel spolupracovať.

Nemyslí si Aneta, že by jej mohol robiť problémy? „Ja môžem len dúfať, že to bude bez komplikácií. Toto sú veci, čo človek nevie vopred. Ale verím, že to prebehne normálne,“ povedala nám blondínka.

Parišková doteraz vydržala v manželstve, počas ktorého tri roky nezdieľala s Dočekalom spoločnú domácnosť. Zrejme tak dlho verila, že sa všetko na dobré obráti. Teraz však už plánuje budúcnosť po boku iného muža!

„Dúfam, že ma ešte niečo pekné čaká v tejto oblasti,“ naznačila opatrne moderátorka. Tá evidentne túži po láske a normálnom vzťahu. Spýtali sme sa jej preto, či si vie predstaviť, že by sa niekedy druhý raz vydala. „Nikdy nehovor nikdy. Nie som teraz v stave, že by som sa zaťala a svadbu už nikdy nechcela,“ prezradila nám.

Podľa našich informácií však nejde len o teoretické úvahy. Parišková vraj už nie je sama! „Aneta je zamilovaná, preto podala žiadosť o rozvod. Ide o cudzinca a je to pomerne čerstvé,“ tvrdí náš zdroj. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy moderátorka svoj nový objav predstaví aj verejne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu