Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Pariškovej vážny úraz na koni: Dolámané telo... ledva sa hýbe!

Aneta Dočekalová -Parišková má fraktúru platničiek. Zobraziť galériu (3)
Aneta Dočekalová -Parišková má fraktúru platničiek.

BRATISLAVA – Poriadne trpí! Moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková (37), ktorá sa už niekoľko týždňov poctivo pripravovala na dnešný turnaj v konskom póle, sa ho nakoniec nezúčastní. Dôvod? Nepríjemne sa zranila. Topky.sk zistili, že má dolámané dve platničky.

Poriadna smola! Jojkárska moderátorka Aneta Dočekalová-Parišková sa mala už tento víkend zúčastniť spolu s hercami Karol Csinom, Marekom Ťapákom a bývalou moderátorkou Andy Timkovou turnaja v konskom póle v Hrubej Borši. Štvorčlenný tím si mal zmerať sily s profesionálnymi hráčmi tohto športu.

Topky.sk však zistili, že blondínka sa nakoniec do podujatia aktívne nezapojí. Dôvodom je nepríjemné zranenie, ktoré sa jej stalo počas tréningu. Zaujímalo nás, či to bolo spôsobené pádom z koňa. „Nie, nespadla som. Nešťastne som sa narazila o sedlo. Dokonca som mala aj chrániče, takzvanú korytnačku. Dosť ma to bolelo, tak som včera ráno išla k lekárovi, či by mi nedali nejaké injekcie proti bolesti, aby som mohla nastúpiť na turnaj. Odborníci však zistili, že mám fraktúru dvoch platničiek,“ smutným hlasom povedala Parišková. 

Ako sme sa od moderátorky ďalej dozvedeli, zranenie ju výrazne obmedzuje. „Strašne to bolí. Nemôžem nič zdvíhať. Ani malého, ani tašky. Som z toho nešťastná,“ posťažovala sa Parišková, ktorá tak dnes a ani zajtra svojmu tímu nepomôže. „Úsilie vyšlo nazmar , ale zdravie je prvoradé,“ priznala napokon Aneta. Tá teraz musí vyriešiť to, ako sa postará o syna. „Poprosím maminu, aby mi pomohla,“ načrtla svoju predstavu dolámaná Parišková. Zo zranenia sa bude liečiť približne 8 týždňov.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu