Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šarkan opäť v STV!

Šarkan bude moderovať novú reláciu v STV.
Šarkan bude moderovať novú reláciu v STV.

BRATISLAVA - Peter Šarkan Novák (34) sa po siedmich rokoch opäť vracia na televíznu obrazovku. Líder skupiny Žena z lesoparku bude od septembra moderovať novú súťažnú reláciu Slovenskej televízie (STV) Ruku na to! Rybníčkovci ho vyfúkli konkurenčnej Markíze a Jojke, ktoré ho tiež lákali do svojich radov.

"Od STV som dostal serióznu ponuku a veľmi rýchlo sme sa dohodli. Poznám aj tím ľudí, ktorí bude reláciu vyrábať a myslím si, že sa mi s nimi bude dobre spolupracovať,“ povedal Peter na margo svojho nového džobu. V relácii, ktorá sa na obrazovke objaví na jeseň, bude každý týždeň súťažiť 26 hráčov. Na jedného z nich zakaždým čaká 5-miliónová výhra.

"Pozrel som si aj zahraničné verzie programu. Páčili sa mi, pretože nejde o klasickú súťaž. A má aj nejakú úroveň, na rozdiel od reality show, v ktorých sa ľudia vo finančnej tiesni nechajú zatvoriť do domu plného kamier," vysvetlil moderátor a priateľ finalistky SuperStar Zdenky Prednej (21). S vedením STV si Šarkan tľapol aj z toho dôvodu, že táto práca ho nebude natoľko viazať, aby sa musel vzdať svojich záľub - najmä hudby, golfu a karate. ,,A, samozrejme, Zdenky," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu