Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Hudák, Kočiš a Šarkan - chcú moderovať VyVolených!

Peter Šarkan Novák
Peter Šarkan Novák

BRATISLAVA - I keď sa súboj o 10-miliónový balík v jojkárskej reality show VyVolení začne až v septembri, už teraz sa v jej zákulisí zvádzajú tuhé boje o moderátorský flek. Michalovi Hudákovi (35), ktorý si na toto miesto brúsi zuby už dlhší čas, totiž lezú do kapusty dvaja silní konkurenti.

Moderátor Peter Šarkan Novák (34) a Peter Kočiš (39) z jojkárskej vedomostnej súťaže Páli vám to?! lukratívnu zmluvu na uvádzanie populárnej reality show nechcú len tak prenechať Hudákovi. Obaja sú rozhodnutí o jeho flek bojovať aj napriek tomu, že jojkársky moderátor už nahral televízne a rozhlasové upútavky na VyVolených. "Na kamerových skúškach sa ukázali vo veľmi dobrom svetle a pravdepodobne sa rozhodne medzi nimi," potvrdil hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth.

Šarkanovi, ktorý sa z televíznych obrazoviek vytratil už dávnejšie, by post moderátora pomohol získať späť jeho prachom zapadnutú slávu a Kočišovi by zase sňal z čela nálepku kvízového moderátora. Okrem toho je pre nich veľkým lákadlom tučný honorár, ktorý sa údajne pohybuje v šesťciferných cifrách. O tom, kto z tohto súboja vyjde víťazne sa rozhodne už budúci týždeň, keď TV JOJ k hlavnému moderátorovi vyberie partnerku a sprievodcu nočnými šteklivými zostrihmi - Late Night.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu