Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Turistka spáchala jeden z najväčších dovolenkových hriechov: Možno ho robíte aj vy!

(Zdroj: TikTok/holymorridge)

LONDÝN - Medzi dovolenkármi sa objavila veľká dilema - rezervovať plážové ležadlo uterákom alebo nie? Jednoznačne to nie je nič príjemné, čo si uvedomuje aj táto TikTokerka. Zistila však, že ak na obľúbené ležadlo neprevesí uterák, získa len nepohodlné miesta, o ktoré nemá nikto záujem. Ľudia ju v jej rozhodnutí podporujú.

Holy Morridgeová sa na sociálnej sieti podelila s hriechom, ktorého sa dopúšťajú mnohí dovolenkári . Ide o rezerváciu plážových ležadiel uterákom. Blondínka vo videu prezradila, že sa kvôli tomu vôbec necíti zle. "Momentálne pácham dovolenkový hriech. Ale ja musím! Všetci ostatní to robia. Momentálne chodievam dolu ráno s uterákmi. To je také zlé, ani to nemôžem povedať... Idem si rezervovať ležadlo. Ale celú dovolenku som to nerobila, držala som sa svojich zásad a vravela si, že je to neprijateľné," hovorí vo videu. 

@holymorridge Dont tell me you wouldnt have done the same babe #holidaymodeacitvated #sunbedgate ♬ original sound - holy morridge

Dievčina zároveň uviedla, že kvôli svojej poctivosti sa jej vždy podarí zohnať len nepohodlné ležadlo alebo také, ktoré sa nachádza ďaleko od vody. "Pomyslela som si: ‚Nie! Dnes nie, rezervujem si ležadlo.‘ Necítim sa zle. Mám pocit, že takto zo seba dostanem nenávisť," pokračuje. 

Užívatelia sa v komentároch podelili s názormi o kontroverznom rozhodnutí. "Urobil som to tiež, žiadna hanba. Nechcem sa opaľovať na zemi," píše jedna osoba. "Nie, zlatko, je to v poriadku. Ak to robia všetci, potom to musíš robiť aj ty," dodal niekto ďalší.

Viac o téme: DovolenkaLežadloBazénUterák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu