Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bizarné VIDEO z roku 1988 sa stalo absolútnym hitom: Pozrite si ho a pochopíte

(Zdroj: Youtube/Reeling in the Weird)

BELFAST - Video z roku 1988 sa teší veľkému záujmu a vyvoláva úsmev na tvárach mnohých užívateľov. Klip pochádza z archívov írskej spoločnosti Raidió Teilifís Éireann (RTÉ) a stal sa virálnym, keď ho na TikToku zdieľal Document Belfast a na Twiter ho zavesil Joel Neill.

Užívatelia Twitteru s veľkým pobavením zdieľajú video z roku 1988. Jeho hlavným aktérom je muž z Belfastu, ktorý daroval miestnej krčme aligátora. Vyhovel tak manželke, pre ktorú sa zdalo byť zviera nebezpečné. Video komentuje novinár Fergal Keane a vysvetľuje, že plaza menom Fred priniesol do Severného Írska Pat McNamara, pretože je to "muž s chuťou na exotické domáce zvieratá"

 Pat hladí v príspevku Fredov chvost v podniku The Swiss Chalet v Glengormley a veselo si spomína na to, ako si želal aligátora alebo krokodíla na zábavu, čo sa mu asi po týždni aj splnilo. Keď sa k celej záležitosti vyjadruje jeho manželka Anne, aligátor krúti krkom v snahe zahryznúť sa do McNamarovho prsta, čo jej vyčarí úsmev na tvári. Na záberoch taktiež vidno, ako sa aligátor voľne potuluje po krčme, až napokon skončí v akváriu za barom. Na otázku, či by Fred nemohol mať chuť aj na iné veci ako na surové ryby, ktoré dostáva, majiteľ odpovedá, že "to zistia, keď vyrastie na päť alebo šesť stôp"

Moderátor končí svoj príspevok slovami, že si z nikoho neuťahuje a aligátor je skutočný ľudožrút. Svedčí o tom aj posledný záber, keď uhryzne Pata priamo do prsta. Po incidente vykĺzne mužovi z úst vulgarizmus. Na koniec je ešte vidieť, ako sa na všetkom dobre zabáva jeden zo zákazníkov spoločne s majiteľom krčmy. 

Viac o téme: KrokodílAligátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu