Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Na prvý pohľad nevinné VIDEO blondínky z dovolenky sa stalo hitom: Všimnete si ten pikantný detail?

Carla Diazová
Carla Diazová (Zdroj: Instagram/carladiaz)

GRANDE DO SUL - Influencerom by chcel byť v dnešnej dobe takmer každý druhý. V podstate na to stačí len kamera na mobile a môžete sa do toho pustiť. Treba však dávať veľký pozor na to, čo nakrúcate. Dôležité je niekedy aj to, čo sa nachádza v pozadí za vami.

Influencerka Carla Diazová (31) si povedala, že bude vysielať pre svojich fanúšikov naživo priamo z hotelovej izby. Tento druh videí je čoraz viac populárnejší. Pred samotným nakrúcaním je ale treba aspoň očkom mrknúť po izbe, či je všetko v poriadku a nie je vidieť nič nezvyčajné. Carla spravila práve v tomto prípade veľkú chybu. 

Na dovolenke v Brazílii totiž nebola sama, ale s priateľom Felipem Becarim. Randiť začali spolu na Silvestra a ako nechtiac ukázala aj počas live prenosu, ich medové týždne stále trvajú. Na nočnom stolíku pri posteli mala totiž položený lubrikant. A keďže obal bol fialovej farby a celá izba biela, doslova tam svietil. 

Najhoršie na tom bolo, že Carla si nič nevšimla. Uvedomila si to až vtedy, keď jej pod video začali písať fanúšikovia. "Noc Carly Diazovej musela byť skvelá!" Podobných komentárov sa začalo objavovať čoraz viac, takže to kráske čoskoro doplo. 

VIDEO Bývalá zamestnankyňa hotela upozorňuje: Toto nikdy nerobte v hotelovej izbe!

Spočiatku to brala ako nechcené odhalenie zo svojho intímneho života, no neskôr sa k používaniu lubrikantu sama priznala a začala sa na tom zabávať. Pre fanúšikov spravila ešte jedno video, na ktorom bol už aj Felipe. "Príchod do hotela a dobrodružstvo s lubrikantom," znel jeho titulok. 
 

Viac o téme: DovolenkaLubrikant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu