Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Veterinárke pri pohľade na to, čo vyvrátil pes, prišlo zle: VIDEO len pre silné povahy!

(Zdroj: Reddit/RandyJackson)

LONDÝN - Pes vo videu šokoval všetkých tým, čo vyvrátil. Zatiaľ čo jeho majiteľka bola rada, že má späť svoju obľúbenú hračku, prítomnú veterinárku z toho, čoho sa práve stala svedkom, poriadne naplo. Iní užívatelia sa pridali a porozprávali tiež o tom, čo všetko ich psy už dokázali zožrať.

Anonymná užívateľka na stránke Reddit uviedla, že jej rotvajler sa už niekoľko dní cítil zle, tak vyhľadala odbornú pomoc. Video zachytáva psa, ako stojí uprostred ambulancie a napína ho. Nakoniec zo seba vyvráti kyselinu, no aj niečo, čo naozaj nikto nečakal - ružový vibrátor! Zo záberov je zrejmé, že prítomnej veterinárke pri pohľade na to, čo sa práve stalo, prišlo zle. Majiteľka ale, naopak, len skonštatovala "ááá, tu to máme!" 

Video nie je vhodné pre osoby s citlivou povahou

Nezriedka sa stáva, že psy prehltnú niečo, čo ani zďaleka nie je ich bežnou potravou. Jeden užívateľ napísal, že tiež zažil niečo podobné. "V minulosti som tiež pracoval na veterine. Raz nám doviezli rotvajlera, ktorý vyvrátil častí ustríc a kondómy." Druhý sa zas "pochválil", že jeho pes počas venčenia prehltol použitý tampón. Potom ho doma vyvrátil a chcel ho opäť zožrať. 

Viac o téme: PesVibrátorSexuálna hračka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu