Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Dievčina šokovala pikantným priznaním: Nechcite vedieť, ako prebieha sex v jej rodine

(Zdroj: TikTok/madibrooks567)

LOS ANGELES - Na TikToku sa objavilo video, ktoré vyvoláva množstvo otázok. Jedna zo žien, ktorá je na ňom zachytená, vysvetlila jeho pôvod. A ten je veru poriadne pikantný. Ide totiž o manželský trojuholník, či skôr štvoruholník. Jej manžel totiž spáva s jej sestrou aj matkou.

Madi Brooksová z USA vysvetlila usporiadanie ľudí vo videu, ktoré publikovala na TikToku. To pritiahlo obrovskú pozornosť. Na záberoch je ona, jej matka a manžel. Mladík stojí za jej mamou, čo pôsobí trochu zvláštne. Podľa Madi to ale zvláštne nie je, pretože tí dvaja spolu spávajú. Údajne sú všetci traja v otvorenom vzťahu. "Ja a moja mama sme obe swingerky a je to skvelé. Viete prečo? Kedykoľvek nemám náladu, môžem dovoliť manželovi, aby mal ju. Áno, som taká manželka. Nechávam svojho manžela, aby ju mal párkrát do týždňa," vysvetlila svojrázna Američanka. 

@madibrooks567

Don’t be mad it’s our lives ##fypシ ##4u ##viral

♬ original sound - madi
@madibrooks567

Yep don’t judge #fypシ #swingtok #viral

♬ original sound - madi

Podobné "povolenie" má aj jej sestra. "Chcete vedieť, ako urobím svojho muža šťastným? Nechala som ho hrať sa s mojou malou sestrou," upresnila. Brooksovej videá vyvolávajú medzi užívateľmi veľké rozpaky. "Ako sa táto konverzácia vôbec začala?" opýtal sa jeden z nich. 

@madibrooks567

Don’t hate or judge ##fypシ ##swingtok ##hotwife

♬ original sound - madi

Otvorený vzťah je intímny vzťah, ktorý je sexuálne nemonogamný, čo znamená, že sa do neho môžu zapojiť viacerí ľudia. Mal by fungovať na princípe otvorenosti, úprimnosti a tolerancie a hlavne s ním musia súhlasiť všetky zainteresované strany. Inak sa to môže skončiť katastrofou. 

Viac o téme: SexPolygamiaNevera Otvorený vzťah
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu