Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Žena chcela nakúpiť v potravinách: Keď uvidíte, čo sa stalo pri regáli s koreninami, dostanete šok

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Predstavte si, že kráčate uličkou v supermarkete, jemne sa pootočíte a ocitnete sa tvárou v tvár obrovskému hadovi. Presne toto zažila žena, ktorá nakupovala v obchode v austrálskom Sydney. Našťastie však mala prax v odchytávaní hadov.

Helaina prechádzala uličkou s korením v supermarkete, keď sa stretla tvárou v tvár so zhruba trojmetrovým hadom. "Hľadala som niečo, čo by som si mohla dať na kura, takže som ho spočiatku nevidela, pretože bol stočený vzadu za malými téglikmi s korením. Trochu som sa otočila doprava a had vystrčil hlavu," opísala nepríjemný moment. 

Alatiová, ktorá je zhodou okolností vyškolenou chytačkou plazov, uviedla, že hadia hlava sa nachádzala asi dvadsať centimetrov od tej jej. "Našťastie mám skúsenosti s hadmi, takže som ostala celkom pokojná. Rozhodne ma to ale šokovalo, pretože som to nečakala," pokračuje. 

Sieť supermarketov Woolworths vo vyhlásení potvrdil, že "klzkého a vzácneho zákazníka spozorovali v uličke s korením" v pondelok ráno vo svojej prevádzke na predmestí Glenorie na okraji Sydney. "Hneď ako bol had spozorovaný, členovia nášho tímu rýchlo reagovali, aby uzavreli oblasť kvôli bezpečnosti zákazníkov," píše sa v oficiálnom stanovisku. 

FOTO Muža neďaleko Viedne v noci zobudilo opakované splachovanie WC: Príčina ho vydesila

Alatiová odchytila hada pomocou tašky a následne ho vypustila do neďalekého lesa. Nie je jasné, ako a kedy sa dostal do obchodu. Helaina, ktorá pred niekoľkými rokmi pôsobila ako dobrovoľníčka v organizácii na záchranu voľne žijúcich živočíchov v Sydney, sa domnieva, že išlo o pytóna diamantového a samca, ktorý si hľadá partnera. "Hneď som vedela, že nie je jedovatý, nie je agresívny a že pre nikoho nebude predstavovať problém," dodala. 

Viac o téme: HadPytónAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu