Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Muža neďaleko Viedne v noci zobudilo opakované splachovanie WC: Príčina ho vydesila

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BREITENFURT BEI WIEN - Nemenovaného muža z obce neďaleko Viedne zobudilo uprostred noci opakované splachovanie toalety. Keď sa snažil zistiť, čo sa deje a nazrel do splachovacieho mechanizmu, takmer onemel, pretože tam našiel hada. Za krátky čas ide už o tretí incident s plazmi v Rakúsku, ktorý mal ale, chvalabohu, šťastný koniec.

Opakované splachovanie WC prinútilo nemenovaného Rakúšana vstať zhruba hodinu po polnoci z postele. Po otvorení nádržky zostal v šoku, pretože v nej uvidel užovku stromovú. Vydesený muž okamžite zavolal hasičov, ktorí takmer dvojmetrového plaza bezpečne vytiahli von a vrátili do voľnej prírody. 

Lukas Derkits z hasičského zboru z okresu Modling uviedol, že tento druh nie je jedovatý, pochádza z Európy, dorastá až do dvoch metrov a patrí medzi najväčšie plazy na kontinente. Pri incidente nebol nikto zranený.

O stretnutiach s hadmi sa zmieňujú rakúske médiá v poslednom období pomerne často. V júli uštipol albínsky pytón 65-ročného Waltera Erharda z Grazu do genitálií doma v kúpeľni počas rannej hygieny. Utrpel ľahké zranenia, ktoré mu ošetrili v nemocnici. Dvadsaťštyriročný Dominic z mestečka Enns však také šťastie nemal. Zomrel po uštipnutí vretenicou rožkatou, ktorú choval doma.  

Viac o téme: HadToaletaRakúskoWC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu