Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Do tínedžerky na horskej dráhe narazila čajka! Vedela som, že niet cesty späť...

(Zdroj: Youtube/FOX 29 Philadelphia)

WILDWOOD - Na internet sa dostalo video, ktoré vás nepochybne pobaví aj vystraší zároveň. Do tváre tínedžerky v zábavnom parku totiž narazila čajka letiaca rýchlosťou viac ako sto kilometrov za hodinu. Našťastie nedošlo k vážnym zraneniam a dievčina po incidente nevedela zadržať smiech.

V polovici júla oslávila trinásťročná Kiley Holmanová narodeniny svojej najlepšej kamarátky Georgie Reedovej v zábavnom parku Morey’s Piers & Beachfront v New Jersey. Keď bola na atrakcii zvanej SpringShot, zasiahla ju čajka priamo do tváre, a to v rýchlosti 120 kilometrov za hodinu. "Bol to okamih. Vedela som, že už niet cesty späť a že to do mňa narazí. Nevedela som, čo mám robiť. Iba som to dostala do tváre a rýchlo to zo seba odhodila," opísala Kiley incident. 

Dievčine sa, našťastie, nič nestalo. Ako to ale dopadlo s čajkou, nie je známe. Prakticky okamžite po tom, ako narazila do Kiley, odletela preč, ale vraj bolo vidieť, ako z nej niečo padalo. "Videla som, ako padajú nejaké krídla z atrakcie, ale najskôr som si myslela, že sú to lístky. Možno to však boli pozostatky vtáka," doplnila mama školáčky Arena Reedová s tým, že jej dcéra sa po zosadnutí z atrakcie nedokázala prestať smiať. 

Viac o téme: ČajkaZábavný parkKolotoč
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu