Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Jedno z detí na FOTO vyrástlo a stalo sa miliardárom: Uhádnete ktoré?

Jeff Bezos ako usmievavý blonďák
Jeff Bezos ako usmievavý blonďák (Zdroj: Instagram/jeffbezos)

MEDINA - Minulú nedeľu zaplavili sociálne siete príspevky ku Dňu matiek. Svoje mamy velebili aj mnohé svetové osobnosti, ktoré publikovali fotografie z detstva. Na jednej z nich sa dokonca nachádza najbohatší človek na svete, Jeff Bezos, ktorý stojí za založením spoločnosti Amazon.

Jeff Bezos (57) v Deň matiek nezabudol na tú svoju. Na svojom instagramovom účte zverejnil fotografiu, na ktorej je zachytený spolu s mladšou sestrou Christinou a bratom Markom. Spoločne sa tešia maminmu objatiu. "Mame, ktorá mala vždy plné ruky práce. Ďakujem ti úplne za všetko. Ľúbime ťa, mami!" napísal šéf Amazonu. Do svojho príspevku zakomponoval aj fotku novšieho dátumu, na ktorej je celá Bezosova rodina.

Nie je to prvýkrát, čo sa miliardár na sociálnych sieťach podelil s fotografiou z detstva. V roku 2017 publikoval starý záber, na ktorom je jeho mama. "Vyhral som s mamou v lotérii. Vďaka doslova za všetko, mami," napísal vtedy. Podľa Bloomberg Billionaires Index je Bezos v súčasnosti najbohatším mužom na svete s odhadovaným čistým imaním vo výške 192 miliárd dolárov.

Viac o téme: Jeff Bezos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu