Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Dievčina si objednala z e-shopu rifle: Keď ich uvidíte celé, vybuchnete od smiechu

(Zdroj: TikTok/emareeeeeeeeeeeee)

LOS ANGELES - O nepodarkoch z online shopov, ktoré si ľudia nechtiac objednali, sa toho popísalo už viac než dosť. Najnovším príkladom je mladá Američanka, ktoré si kúpila moderné rifle, no to, čo dostala, ani zďaleka nespĺňalo jej predstavy. No potom si ich predsa len obliekla a... čuduj sa svete!

Nakupovanie online je vabank a vždy so sebou nesie isté riziká. V ideálnom prípade vyzerá objednaný tovar presne tak ako na obrázku, v tom horšom sa mu len vzdialene podobá. Nasledujúca skúsenosť je niečo medzi tým. Dievčina si od predajcu Hell on Hood objednala farebné džínsy s veľkým nápisom v oblasti podbruška. Problém bol v tom, že sú asi tak dvakrát dlhšie než by potrebovala. 

VIDEO Dievčina si z e-shopu objednala drahé šaty: Keď jej ich doručili, plakala od smiechu

Užívateľka menom Em zdokumentovala tento nákupný "fail" v TikTok videu, ktoré má do týchto chvíľ už viac ako tri milióny zhliadnutí. "Kamarátka si kúpila na internete tieto džínsy po tom, ako videla reklamu na ne," spomína sa vo videu. Zarážajúca na rifliach je aj ich cena, stáli neuveriteľných 633 dolárov (531 eur). 

@emareeeeeeeeeeeee

ok they kinda slap tho ##hellonhood ##fyp ##fashion ##princeharry ##oprah @huntergeigerr101

♬ Spongebob - Dante9k

Neskôr Em priznala, že po tom, ako si nohavice jej kamarátka vyhrnula k nohám, nevyzerali až tak zle. Až potom si obe uvedomili, že sú také dlhé zámerne a že vlastne ide o najnovší módny hit, kedy majú byť džínsy naskladané pri členkoch. 

Viac o téme: E-shopOnline nakupovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu