Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Po príchode do stanice zažila rušňovodička šok: Vystúpila z vlaku a nechcela tomu veriť

(Zdroj: Twitter/Clodagh Maher)

DUBLIN - Zamestnankyňu železničnej rýchlodráhy v Dubline (DART) čakalo po príchode do stanice Pearse Street šokujúce, no o to milšie prekvapenie. Jedinečný okamih, ktorý pripravil jej priateľ, je zachytený aj na videu a získava si priazeň užívateľov sociálnych sietí po celom svete.

Video mladíka, ktorý čakal na svoju priateľku Paulu na dublinskej stanici, aby ju požiadal o ruku, koluje na sociálnych sieťach. Záznam zachytáva vlak prichádzajúci do stanice, z ktorého vystúpi rušňovodička a kráča ku svojmu priateľovi. Ten stojí na peróne s obrovskou kyticou vedľa baneru s nápisom "marry me" (vezmi si ma). Z reproduktorov sa šíri romantická melódia a prekvapení okoloidúci z diaľky sledujú dvoch zaľúbencov vychutnávajúcich si jedinečný okamih.

"Nemyslel som si, že by ma po rušnej 13-hodinovej zmene mohlo niečo nadchnúť, kým som nevidel, ako nejaký chlapík žiada vodičku vlaku o ruku na stanici v Pearse," uvádza autor videa. Hoci nie je zo záberov jasné, ako žiadosť o ruku dopadla, neskôr prenikla na verejnosť informácia, že vodička povedala "áno". "Gratulujeme našej zamestnankyni Paule a jej snúbencovi Conorovi k zasnúbeniu," okomentovala na Twitteri romantickú scénu spoločnosť DART.  

Viac o téme: ZásnubyŽiadosť o rukuDublin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu