Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Dievčinu na smrť vystrašila démonická tvár, ktorá sa zjavila v okne: Už vie, čo to bolo!

(Zdroj: Twitter/lil miss sunshine)

NEW YORK - Mladá Američanka sa na Twitteri podelila s hrôzostrašným zážitkom. Počas sledovania televízie v okne zazrela tvár démonickej mníšky. Keď sa dozvedela, o čo v skutočnosti ide, nesmierne sa jej uľavilo. Ľudia na sociálnej sieti ale priznali, že po zhliadnutí nepríjemného záberu teraz majú nočné mory.

Jasmine Reignová zažila niečo, čo by mnohých prinútilo raz a navždy utiecť z vlastného domu. Keď nedávno pozerala televíziu, v odraze okna zazrela hrôzostrašnú tvár mníšky. Tento záber publikovala na Twitteri, pričom sa netajila tým, že ju to poriadne vyľakalo."Takmer som celú svoju rodinu nechala v tomto dome," napísala na sociálnej sieti.

Neskôr si ale dievčina uvedomila, že v skutočnosti nejde o žiadnu hrôzu, ale len odraz z televízie, kde práve vysielali titulný záber z filmu "A Nun’s Curse" z roku 2019. Mnohí užívatelia priznali, že ich fotografia poriadne znepokojila či priam vydesila. "Je prekliata noc, teraz nezaspím," napísal jeden z nich. "Zmizol by som odtiaľ skôr, než by som si vôbec uvedomil, že je to blbý odraz," skonštatoval ďalší. 

Vedci rozlúštili záhadný list, ktorý pred 300 rokmi napísala mníška: Mala byť posadnutá diablom!

Ďalší užívatelia s orlím zrakom ale napriek priznaniu Reignovej tvrdia, že v okne bola naozaj démonická mníška. "Ak mám byť úprimný, nie som si úplne istý, či ide o odraz. Pretože na obrazovke je zamračená, ale v odraze má mierny úškrn," poznamenala jedna osoba. 

Viac o téme: MníškaOptická ilúzia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu